Dāvanas, kuras nevajadzētu dāvināt: atbrīvošanās no viņu negatīvās enerģijas

Kādas dāvanas nevajadzētu dāvināt un kas jādara, saņemot šādu dāvanu. Kā attīrīt dāvanu no ļaunās enerģijas un pārvērst to par noderīgu lietu.

Lielākajai daļai cilvēku patīk dāvināt dāvanas, bet tikai daži cilvēki domā par lietu patieso būtību. Izrādās, ka ir lietas, kuras nav ieteicams dot, un saņēmējam jāzina īpašas manipulācijas, kas palīdzēs negatīvo spēku pārvērst pozitīvā.

Lasi arī: Mēģiniet saskaitīt, cik olu ir ieliktas šajā paplātē, vienkārša matemātika un nedaudz iztēles

Lasi arī: Tuvojas oktobra spoguļdatums, izmanto šo spēcīgo dienu maksimāli, lai realizētu savas ieceres

Kāpēc nevar dāvināt nažus

Visizplatītākā zīme par dāvanām, kas apveltītas ar sliktu enerģiju, attiecas uz nažiem un visiem caurduršanas un griešanas priekšmetiem. Ticējums nāca no austrumiem, kur tika uzskatīts, ka jebkura lieta ar asām malām un stūriem ir ļauno garu iemiesojums. Saskaņā ar leģendu, tumšo spēku pārstāvji var apdzīvot šādus objektus un izstarot negatīvu enerģiju. Tādējādi naža dāvana var izraisīt strīdus un nesaskaņas ar mīļajiem. Nažus nekādā gadījumā nedrīkst dāvināt kāzās. Saskaņā ar zīmi, šāda laulība nebūs ilga, un svētku mielasta laikā var notikt saduršana. Galu galā šis priekšmets simbolizē karu un Slep**vības.

Ticējums attiecas uz visiem pīrsinga un griešanas priekšmetiem: saktām, adatām, galda piederumu komplektiem ar dakšām utt. Tas ir saistīts ar faktu, ka tādas lietas bieži izmanto melnie burvji burvju rituālos un ceremonijās. Piemēram, lai izraisītu bojājumus, burvji upurēja dzīvnieku, izmantojot apburtus nažus. Vēloties atnest cilvēkam slimību, burvji iedur adatas durvju rāmju stūros.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment