Ja katru rītu šim uzdevumam veltīsiet tieši 2 minūtes, nauda tecēs pie jums kā upe

Tāpat ir ar domām par jaunu dienu. Lai mūsu dzīve būtu veiksmīga, mums panākumi ir jāiedomājas savās galvās. Un tad būs pilnīgi vienalga, ar kādu kāju tu izkāpsi no gultas. Galvenais, lai tu esi pārliecināts par sevi un savām spējām. Nav nozīmes tam, kādu vingrinājumu tu veic no rīta un kurā virzienā būs pirmais līkums. Galvenais, ka esi nolēmis rīkoties izlēmīgi un mērķtiecīgi. Labais garastāvoklis, ar kādu mostamies no rīta, uzlādē mūs ar enerģiju un pozitīvu domāšanu. Un mūsu garastāvoklis ir tieši atkarīgs no mums pašiem.

Pareizi sapņi dara tevi laimīgu

Tas ir, ja vēlaties būt laimīgs cilvēks, tad jūsu noskaņojumam jābūt pozitīvam. Pasmaidi sev spogulī, slavē sevi. Jūs esat galvenais radītājs visam, kas notiek jūsu dzīvē. Varat arī stāvēt pie loga vai iziet uz balkona, pagriezt seju pret sauli un padomāt par kaut ko labu. Sajūti, kā maigie rīta saules stari tevi silda, sniedzot savu siltumu un maigumu. Sapņojiet par neticamākajiem sapņiem un plāniem, kas ienāk jūsu galvā. Mēģiniet redzēt savu nākotni, kur jums jau pieder tas, par ko sapņojat.

Lasi arī: Kādi sapņi sola naudu?

Lasi arī: Dāvanas, kuras nevajadzētu dāvināt: atbrīvošanās no viņu negatīvās enerģijas

Varbūt vēlaties redzēt sevi jaunā darba vietā vai savā automašīnā. Iespējams, jūs ieejat savā jaunajā mājīgajā mājā. Vai varbūt jūs ejat lidmašīnā un lidojat atvaļinājumā uz kādu eksotisku valsti. Iefiksējiet visus šos attēlus savā galvā un, joprojām pagriežot seju pret sauli, sakiet: “Kā saule dod siltumu, tā manas domas nes zeltu, sudrabu un visu veidu labumu . 

Mēģiniet teikt šādus vārdus vismaz 10 dienas. Un jūs redzēsiet, kā jūsu dzīve sāks mainīties. Kā pazudīs negatīvisms un sliktās domas. Tavā dzīvē atvērsies durvis ar jaunām iespējām. Domas tavā galvā kļūs gaišas, laipnas un labvēlīgas. Jūs sapratīsit, ko tieši vēlaties dzīvē, un sāksiet to realizēt. Mūsu domas ir materiālas. Un, kad mēs iemācīsimies domāt pareizi, mēs iemācīsimies iegūt visu nepieciešamo no dzīves.