Dzimis piektdienā, 13.: raksturs un liktenis

Viņi saka, ka cilvēka raksturs ir atkarīgs no tā, kurā dienā viņš ir dzimis. Mēs runājam ne tikai par Zodiaka zīmēm, bet arī par tādām neparastām dienām kā piektdiena, 13. Laiks noskaidrot, kāds būs šajā dienā dzimušais cilvēks.

Pati piektdiena, 13. datums, tiek uzskatīta par ļoti bīstamu dienu. Ir daudz iemeslu tā domāt. Šajā dienā notiek dažādi nelabvēlīgi notikumi, uzplaukst tumšie spēki, tiek izjaukti plāni. Pa ceļam ir ļoti viegli tikt pie ļaunas acs vai sastapt nelabvēļu.

Persona, kas dzimusi piektdienā, 13.

Daudzi var maldīgi domāt, ka šajā dienā dzimst tumšas personības ar šausmīgu raksturu, taču tā nav gluži taisnība. Bioenerģijas jomas eksperti ir nonākuši pie secinājuma, ka šāda cilvēka raksturs galvenokārt izceļas ar spilgtu kontrastu. Šie cilvēki var būt ļoti laipni un jautri, un pēc minūtes viņi sāk būt skumji vai kļūst agresīvi.

Lasi arī: Saraksts, kuru ir vērts periodiski pārskatīt: 16 vienkārši veiksmes noteikumi

Lasi arī: Kāds gaišreģis no Norvēģijas pastāstīja, kāds trieciens drīzumā nāks pār cilvēci

Tie ir ļoti karstasinīgas personas, ar kurām labāk nestrīdēties. Viņi var nejauši izmest kādu nepārdomātu vārdu, jūs aizvainot vai apvainot. Protams, vēlāk viņi lūgs piedošanu, taču emociju uzliesmojuma periodos labāk ar viņiem nekontaktēties. Šie cilvēki mīl privātumu. Viņiem patīk atpūsties mierīgā atmosfērā, veicot personīgos darījumus.

Viņiem ir ļoti attīstīta intuīcija. Jūs noteikti nevarēsit viņus maldināt, jo viņi ļoti smalki izjūt apkārtējos cilvēkus. Viņiem ir attīstījusies empātija un ļauna acs, tāpēc labāk nepieteikt viņiem karu un neradīt nepatikšanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment