Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 16. oktobra līdz 22. oktobrim: Vērsi sagaida galvu reibinoši panākumi, arī Zivis piedzīvos laimi!

Bieži vien ir noderīgi zināt, kas ir nākotnē. Runājot par zvaigžņu noskaņojumu un enerģiju, pēc Pāvela Globas teiktā, šādas zināšanas nekad nebūs liekas. Laika posmā no 16. līdz 22. oktobrim Pāvela Globas padoms parādīs pareizo ceļu.

Ja vēlaties šajās septiņās dienās gūt pēc iespējas vairāk uzvaru mīlas vai finanšu frontē, tad šī prognoze jums palīdzēs. Visvairāk jāuzmanās no emocionālām svārstībām. Iepriekš mēs teicām, kāpēc tās ir bīstamas un kā tas ietekmē auru. Tagad, kad Venēra ir vāja, labāk izvairīties no pēkšņām garastāvokļa maiņām.

Auns

No 16. līdz 22. oktobrim Auns var piedzīvot periodu, kad pati dzīve rādīs pareizo ceļu uz laimi, brīvību un bagātību. Šajā laikā labāk pēc iespējas biežāk uzticēties savam iekšējam “es”, ko sauc par intuīciju. Ir svarīgi pievērst uzmanību jebkuriem sīkumiem, kas notiek apkārt, bet neuzķerties uz tiem. Ja kāds Aunam saka aizskarošus vārdus vai aizvaino, labāk par to pārāk daudz nedomāt.

Vērsis

Vērsis diezgan ātri varēs gūt panākumus, taču veiksme periodiski var noraut pavadu un aizbēgt. Cīņa pret egoismu palīdzēs to saglabāt. Tā dēļ šajā gada nedēļā var rasties problēmas, kas pārtrauks visus sasniegumus. Jā, biznesā vai darbā ir jādomā par sevi, bet noteikti ne ģimenes dzīvē un ne attiecībās ar otro pusīti.

Lasi arī: Kā iestādīt naudas koku, lai nauda plūstu

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecina par Sargeņģeļa klātbūtni tavā dzīvē

Dvīņi

Īpašu veiksmi ar labestību un mīlestību sirdī nesīs šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji. Mums jāmēģina izlīgt ar tiem, kurus Dvīņi tagad uzskata par saviem ienaidniekiem. Ne velti viņi saka, ka tavs ļaunākais ienaidnieks var kļūt par tavu tuvāko draugu — jums vienkārši jāatrod pareizie saskarsmes punkti. Pāvels Globa iesaka iet šo ceļu, lai Dvīņu pūles tiktu atalgotas ar lieliem panākumiem.

Vēzis

Visums dos Vēžiem veiksmi biznesā, lietās, darbā un finansēs. Saskaņā ar prognozi gaidāmais posms viņiem var kļūt par dārgu pirkumu un neaizmirstamu patīkamu emociju laiku. No 16. līdz 22. oktobrim uz Vēžiem attieksies viens ļoti svarīgs noteikums: darbs un atpūta. Jo mazāk viņi kļūst slinki un atliek svarīgas lietas uz vēlāku laiku, jo labāk viņiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment