Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 16. oktobra līdz 22. oktobrim: Vērsi sagaida galvu reibinoši panākumi, arī Zivis piedzīvos laimi!

Lauva

Lauvām ir jābūt godīgām pret citiem un pret sevi. Šīs septiņas dienas nesīs veiksmi sevis atrašanā un jaunu hobiju atrašanā. Vārdu sakot, šis periods būs ļoti produktīvs un interesants, bet tikai tām Lauvām, kuras prot uz lietām skatīties prātīgi, nevis caur rozā brillēm. Ir pienācis laiks atzīt sev savu vājumu un virzīt spēka vektoru pareizajā virzienā.

Jaunava

Speciālisti iesaka Jaunavām laika posmu no 16. oktobra līdz 22. oktobrim pavadīt nomaļā vietā, vērojot apkārt notiekošo. Ja šie cilvēki ir pārliecināti, ka var bez bailēm izstiepties un paņemt pelnīto, tad viņiem ir jārīkojas. Ir jāgaida īstais brīdis, lai “uzbruktu”, kā plēsējam. Riskantās Jaunavas var zaudēt visu, par ko ir strādājušas daudzas nedēļas vai pat mēnešus.

Svari

Prognoze paredz Svariem labvēlīgu laiku. Svari var beidzot atrast mīlestību vai nostiprināt esošās attiecības. Laika posms no 16. līdz 22. datumam būs ļoti pozitīvs kāzu plānošanai un mīlas atzīšanās. Svariem noteikti nevajadzētu kautrēties stāstīt cilvēkiem, ko jūs par viņiem domājat, ja, protams, šīs domas ir pozitīvas. Pretējā gadījumā labāk klusēt, lai netraucētu idilli.

Skorpions

Ir pienācis laiks, kad ar gudrības palīdzību var pārvarēt jebkura rakstura grūtības. Prognoze iesaka Skorpioniem likt lietā uzkrātās zināšanas un pieredzi, lai nepieļautu problēmu rašanos dažādās dzīves jomās. Tagad labāk ir padomāt divreiz vai pat trīsreiz, pirms spert šo vai citu svarīgo soli. Tāpat Pāvels Globa iesaka mazāk dusmoties uz cilvēkiem, īpaši uz tuvākajiem.

Strēlnieks

Zvaigznes atrodas Strēlnieka pusē. Šis periods būs ļoti nepastāvīgs un neskaidrs laiks, taču situācija bieži var mainīties pozitīvā virzienā. Pēc Pāvela Globas domām, tos Strēlniekus, kuri pieņems sevi un visu pasauli tādu, kāda tā ir, gaida stabilitāte un miers. Nav nepieciešams radīt ilūzijas vai pazust sapņos. Ir svarīgi rīkoties, tad veiksme kļūs tuvāka.

Lasi arī: Kā iestādīt naudas koku, lai nauda plūstu

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecina par Sargeņģeļa klātbūtni tavā dzīvē

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu pievērst uzmanību veselībai un emocijām. Jums jācenšas iegūt formu, lai nākotnē un tagad jūs varētu atrast mīlestību, finansiālus panākumus un labu garastāvokli. Šīs septiņas dienas zvaigznes iekrāsos Mežāžiem veiksmes krāsās, ja vien šīs zīmes cilvēki pierādīs sev, ka no sirds vēlas kļūt veiksmīgāki, bagātāki un atrast savu dvēseles radinieku.

Ūdensvīrs

Pāvels Globa iesaka Ūdensvīram paļauties tikai uz sevi, pretējā gadījumā citu cilvēku padomi un palīdzība var ienest viņu dzīvē jaunas problēmas. Tā vietā, lai aizstātu vienu problēmu ar citu, jūs varat no tām atbrīvoties pavisam. Labāk pagaidām nevienam nelūgt atbalstu. Ja kāds nolemj palīdzēt, labāk viņam laicīgi pateikties. Iespējams, ka tiem, kas iepriekš sniedza atbalstu, būs nepieciešama Ūdensvīra palīdzība.

Zivis

Periods no 16. līdz 22. datumam var sniegt Zivīm daudz laimes, ne tikai finansiālas, bet arī mīlestības. Jūsu mīļie palīdzēs jums atrast pareizo ceļu. Ir svarīgi neignorēt vecāku un pieredzējušāku cilvēku ieteikumus. Protams, galīgo lēmumu vienmēr pieņem Zivis, taču labāk ļauties elastīgākam. Zvaigznes varēs palīdzēt šīs Zīmes cilvēkiem, ja tikai viņi paši to no visas sirds vēlēsies.

Lai veiksme vienmēr ir ar jums. Neaizmirstiet uzraudzīt savas domas un enerģiju. Garīgās prakses, relaksācija un komunikācija palīdzēs uzturēt jūsu iekšējo pasauli pareizā stāvoklī. Atcerieties, ka ir ārkārtīgi svarīgi rūpēties par savu psihi, it īpaši tagad, kad par to atbildīgā Venera ir vāja.

Leave a Comment