Psihoterapeite pastāstīja, ko patiesībā vīrieši grib attiecībās

Dzeltenā prese, TV šovi un sociālie tīkli bezgalīgi atkārto dažādus mītus par mīlestību un vīriešu un sieviešu attiecībām. Pārtrauciet pieņemt šos maldus par patiesu vērtību – tie nav nekaitīgi.

Reičela Sušmena ir privātprakses psihoterapeite, laulību un ģimenes attiecību terapeite, rakstniece, kā eksperte ir uzstājusies amerikāņu izdevumos un televīzijas raidījumos. Balstoties uz savu pieredzi darbā ar pāriem, viņa pastāstīja, ko tad patiesībā vīrieši sagaida no attiecībā.

Reičela norādīja, ka mūsu kultūra ir pilna ar mītiem par mīlestību un mīlas attiecībām. Ar šo mitoloģiju viņas sastopos katru dienu, uzklausot klientus – gan vīriešus, gan sievietes. Diemžēl tieši ticība šiem mītiem daudzus cilvēkus notur nelaimīgās laulībās, bet vientuļajiem tas iedveš bailes no mīlas attiecībām un neļauj atrast partneri. Tāpēc Reičela uzskatu, ka viņas kā psihoterapeita un rakstnieka pienākums ir izglītot un jo īpaši kliedēt šos nebūt ne nekaitīgos mītus.

Lūk, 5 galvenās vīriešu gaidas no attiecībām

Būt cienītam

Viena no biežākajām manu klientu vīriešu sūdzībām ir tā, ka sievas vai mīļākās viņus neciena. Viņi atzīst, ka tas viņiem ļoti sāp. Vīriešiem patiešām ir nepieciešams, lai viņus novērtē. Un mūsu kultūrā ir ierasts, ka pret vīriešiem, kuri tiek patiesi cienīti, izturas pozitīvi.

Tāpēc neaizmirstiet izrādīt cieņu savam partnerim. Mēs visi esam pelnījuši, lai mūs novērtē tie, kas mums rūp.

Lai pret viņu izturas laipni

Ja es saņemtu dolāru par katru reizi, kad es dzirdēju kādu klientu sakām: “Es gribētu, lai mana sieva būtu maigāka pret mani!”. – Es jau sen būtu kļuvusi bagāta.

Mūsu vīrieši sagaida, ka mēs ar viņiem būsim maigas un pieklājīgas. Attaisnojam viens otra vajadzības, mūsu pašu labā.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment