Jeļena Golunova: kā noteikt vietas enerģiju, izmantojot sērkociņus

Telpas (mājas, dzīvokļa, istabas) enerģijas noteikšana ir svarīga, lai noteiktu šajā telpā esošā cilvēka patiesās enerģijas problēmas. Ļoti bieži ap cilvēku ir tik daudz negatīvas enerģijas, ka tas ietekmē viņa dzīvi. Ekstrasense Jeļena Golunova no pirmavotiem zina, kādas ir mājas ar entītijām, fantomiem un negatīvo enerģiju. “Ekstrasensu cīņās” viņa vairākkārt demonstrēja spēju noteikt māju un dzīvokļu enerģiju. Pēc viņas teiktā, to var iemācīties ikviens.

Ja vēlaties noteikt enerģijas raksturu jūsu mājās , jums būs nepieciešami parastie sērkociņi. Vēlams paņemt garus sērkociņus, lai nerastos risks apdedzināt rokas.

Uguns, pēc Jeļenas Golunovas domām, var palīdzēt nodibināt saikni ar otru pasauli un likt cilvēkam saņemt informāciju. Tāpat uguns liesma ir kosmosa enerģijas indikators un ar tās palīdzību var uzzināt, kāda atmosfēra ir gaisā.

Lasi arī: Ar kādu tērpu iepriecināt Pūķi Vecgada vakarā, lai viss 2024.gads būtu veiksmīgs un priecīgs

Lasi arī: 5 labākās dāvanas laimei un veiksmei

Paņemiet trīs sērkociņus, salieciet tos kopā, nostājieties vietā, kuru uzskatāt par neparastu, vai paņemiet priekšmetu, kas jums rada jautājumus. Pārlaidiet apgaismotus sērkociņus pār objektu vai apgabalu vairākas reizes. Sērkociņu degšanas veids atklāj, kas ir paslēpts kādā priekšmetā vai neparastā vietā.

1)Ja telpa ir ļoti enerģētiski piesārņota, tad sērkociņi uzreiz locīsies, sprauks vai dūmos.

2)Ja sērkociņi deg gludi, bez krakšķēšanas, tad viss kārtībā.

Ja pirmo reizi nevarējāt izprast enerģijas būtību, ekstrasense Jeļena Golunova iesaka rituālu atkārtot vēl trīs reizes. Pēc rituāla sērkociņi ir jāsadedzina, pelni jāsavāc, jāierīvē rokā un jāizmet laukā.

Ja pēc šīs pārbaudes izrādās, ka jums mājās ir daudz negatīvas enerģijas, jums noteikti ir jāattīra telpa. “Ekstrasensu cīņas” dalībniece Jeļena Golunova iesaka veikt profilaktisko enerģētisko attīrīšanu neatkarīgi no telpas piesārņojuma veida un pakāpes.

Leave a Comment