Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada novembrim: lai jaunais stils pievilina veiksmi!

Matu krāsošana ir ne tikai tēla maiņa, bet arī iespēja mainīt savu dzīvi. Novembrī ikviens ikdienišķu procedūru varēs pārvērst par rituālu labsajūtas piesaistīšanai, ja ieklausīsies zvaigžņu ekspertu padomos. Mēness kalendārā ir ieteikumi, kas palīdzēs izvēlēties optimālo laiku matu krāsas maiņai.

Jauna matu krāsa sniedz pārliecību, var mainīt likteni un piesaistīt svarīgus notikumus tavā dzīvē. Eksperti iesaka izvēlēties vislabvēlīgākās dienas, lai dotos pie friziera, lai rezultāts nepieviltu un jaunais tonis iepriecinātu jūs ilgu laiku. Neaizmirstiet par  kopjošām procedūrām, kas palīdzēs jūsu cirtām palikt stiprām un stiprām pat aukstā laikā.

1. novembris: novembra pirmā diena būs dilstoša Mēness ietekmē Dvīņu zvaigznājā. Trešdien matu krāsošana būs veiksmīga, ja izvēlēsies gaišus toņus un maigas krāsas. Jauns tonis piesaistīs veiksmi un pacels garastāvokli, it īpaši, ja apmeklēsit uzticamu mākslinieku.

2., 3. novembris: nakts gaismeklis pārceļas uz Vēža zvaigznāju, turpinot zaudēt spēkus. Matu krāsošana šādās dienās nav ieteicama. Cirtas būs blāvas un vājas, un krāsviela nebūs ilgstoša. Zvaigžņu eksperti iesaka krāsošanu aizstāt ar kopjošām procedūrām: barojošām maskām, kuru pamatā ir dabīgi produkti, vai pierakstīties uz visaptverošu aprūpi pie speciālista.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

4., 5., 6. novembris: dilstošais Mēness trīs dienas paliks Lauvas zvaigznājā. Šādā periodā matu krāsošana būs atbilstoša un kļūs par iedvesmas avotu. Vienīgais, ka šajā laikā ir svarīgi īpaši rūpēties par krāsotiem matiem, lai tie neizbalētu un nekļūtu trausli.

7., 8. novembris: Matu krāsošana dilstoša Mēness ietekmē Jaunavas zvaigznājā būs veiksmīga, ja pieturēsies pie dabīgiem toņiem, kas ir tuvu dabiskajam. Šis triks pasargās jūs no problēmām un nepatikšanām, kā arī palīdzēs koncentrēties uz svarīgu biznesa jautājumu risināšanu.

9., 10., 11. novembris: novecojošais Mēness pāriet uz Svaru zvaigznāju. Matu krāsošanu šajā laikā vislabāk var veikt, izmantojot tonētus šampūnus. Mainot savu izskatu uz īsu laika periodu, jūs varēsit uzmundrināt un uzlādēt sevi lieliskā noskaņojumā. Piemēroti būtu silti toņi, kas labvēlīgi ietekmē  emocionālo fonu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment