Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada novembrim: lai jaunais stils pievilina veiksmi!

12., 13. novembris: Mēness pabeidz savu ciklu, un 13. datumā Skorpionā būs Jauns Mēness. Šis periods ir neveiksmīgs, lai mainītu savu tēlu un kaut ko jaunu. Zvaigžņu eksperti iesaka atturēties no krāsošanas, rūpēties par matiem un gatavot barojošas maskas. Aukstajā periodā cirtām svarīga ir barošana un aizsardzība pret zemām temperatūrām.

14., 15. novembris: Pirmās Mēness augšanas dienas paies Strēlnieka zvaigznājā. Nakts gaismekļa un Uguns stihijas savienība ir piemērota attēla maiņai, taču no ekstrēmiem eksperimentiem labāk atteikties. Attēla maiņa būs veiksmīga, ja procedūru veiksit pie uzticama speciālista, nevis mājās.

16., 17., 18. novembris: augošā nakts zvaigzne trīs dienas pavadīs Mežāža zvaigznājā. Zvaigžņu eksperti iesaka krāsot matus 16. datumā, kad kosmosa enerģija ir vislabvēlīgākā šādām manipulācijām. 17. un 18. novembrī ēnas maiņa negatīvi ietekmēs lokas, padarot tās nepaklausīgas, trauslas un nespodras.

19., 20. novembris: Ūdensvīra zvaigznājā turpinās Mēness augšana. Matu krāsošana šajā periodā piesaistīs veiksmi un padarīs jūsu cirtas vadāmas, ja izvēlēsities dabīgas krāsas un izvēlaties visaptverošu krāsotu matu kopšanu. Zvaigžņu eksperti iesaka procedūru veikt dienas pirmajā pusē, lai rezultāts jūs iepriecinātu ilgu laiku.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

21., 22. novembris: augošā Mēness ietekmē Zivju zvaigznājā matu krāsošana būs nevēlama. Šo dienu enerģija būs ļoti nepastāvīga, tāpēc jaunais tēls var raisīt pretrunīgas emocijas. Ja ir nepieciešama krāsošana, labāk to darīt, izmantojot pagaidu krāsvielas.

23., 24. novembris: Auna zvaigznājā augošā Mēness ietekmē krāsošanās nav vēlama. Cirtas zaudēs apjomu, palielinās lūšanas un šķelšanās risks. Šajā periodā mati tiek kopti ar barojošu un stiprinošu masku palīdzību, kā arī tiek veikta blaugznu profilakse.

25., 26. novembris: Mēness pāriet Vērša zvaigznājā. Matu krāsošana mūsdienās būs veiksmīga, ja izmantosi dabīgas krāsvielas. Jaunais tonis dos spēku īstenot drosmīgus plānus, kā arī vairos pārliecību un pievilcību. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties dabiskus toņus, lai piesaistītu veiksmi.

27., 28. novembris: Mēness pāriet uz Dvīņu zvaigznāju. Pilnmēness 27. datumā nav īstais laiks, lai mainītu savu tēlu. Abas dienas nav piemērotas krāsošanai, bet kopšanas procedūras nav aizliegtas. Gluži pretēji, tie palīdzēs barot cirtas un galvas ādu, paātrināt matu augšanu un baudīt skaistus spīdīgus matus.

29., 30. novembris: Mēness dilst Vēža zvaigznājā. Matu krāsošana šādā laikā ir nepiemērota, jo ir liela matu vājināšanās iespējamība. Visaptverošas kopšanas procedūras palīdzēs novembri noslēgt uz pozitīvas nots. To var izdarīt skaistumkopšanas salonā, spa centrā vai mājās.

Toņu izvēle krāsošanai var būt sarežģīta, jo krāsa ietekmē arī likteni un var kļūt gan par iedvesmas avotu, gan sabojāt garastāvokli. Zvaigžņu eksperti iesaka rūpīgi izvēlēties jaunas krāsas, lai tās palīdzētu saglabāt optimismu un piesaistītu tikai veiksmīgas pārmaiņas dzīvē.

Leave a Comment