Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. novembrim: ja turēsieties uz pozitīva viļņa, tiksiet galā ar visu!

Rudens vēl rit, bet jau jūtama ziemas smarža. Ir pienācis laiks uzzināt, kāda būs šī nedēļa un kā planētu noskaņojums ietekmēs mūsu veiksmi un panākumus dažādās jomās.

Kopumā enerģētikas situācija būs ārkārtīgi labvēlīga. Tāpēc ir pienācis laiks sākt paļauties uz pievilkšanās likumu. Domājiet pozitīvas domas, kamēr Venera un Merkurs sniedz spēcīgu atbalstu.

Auns

Aunam nekad nevajadzētu mainīt savas dzīves prioritātes no 13. uz 19. datumu. Ir jāturpina agrāk iesāktais darbs, kā arī jāpārtrauc no ienaidniekiem pie sirds ņemt dažādas nelielas nepatikšanas un uzbrukumus. Arī zvaigžņu eksperti stingri iesaka nedomāt par atriebību, pretējā gadījumā jums būs jārok otrs kaps blakus tam, ko Auns gatavo saviem nelabvēļiem.

Vērsis

Veneras un Merkura pārstāvētās zvaigznes un planētas dod priekšroku Vērša klejotājiem. Šonedēļ ļoti noderīgi ir doties komandējumā, mainīt vidi, apmeklēt jaunas vietas un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Daudzi Vērši varēs atrast jaunus draugus. Atrodi savas dzīves mīlestību, veiksmīgi flirtē vai atrodi jaunu darbu. Varat arī mēģināt plānot lietas nākotnei.

Lasi arī: Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa, nebijām gaidījuši tik spēcīgu efektu

Lasi arī: Kāpēc pieredzējuši dārznieki dod priekšroku burkānu sēšanai novembrī un kā to izdarīt pareizi

Dvīņi

Dvīņiem nevajag slīkt domās par vakardienu vai, gluži otrādi, apmaldīties sapņos. Tagad galvenais ir nesagaidīt neko no nākotnes un baudīt pašu dzīvi – būšanu mirklī. Ikdienas darīšanās un darbos vajag meklēt kaut ko skaistu. Jums nevajadzētu domāt par sliktām lietām un sliktiem cilvēkiem, jo ​​ļauni skaudīgi cilvēki, ļaundari, tenku stāstītāji un mājas izpostītāji saņems to, ko ir pelnījuši.

Vēzis

Planētu un zvaigžņu enerģija nedēļā no 13. līdz 19. novembrim nav piemērota dīkdienībai un slinkumam. Vēžiem jākļūst aktīvākiem visās dzīves jomās – jāsāk sportot, flirtēt (ja viņi ir vientuļi) vai būt tuvu ģimenei vai mīļotajam. Tāpat vairāk jāstrādā, jāiesaistās pašattīstībā un jācenšas vismaz kaut ko kļūt labākam. Venera un Merkurs to noteikti pamanīs.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment