Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa, nebijām gaidījuši tik spēcīgu efektu

Ja tevi sāk pārvarēt problēmas un nelielas nepatikšanas. Ja jūsu Vese***a atstāj daudz vēlamo, jūs jūtat spēka zudumu un apātiju. Jūs nevēlaties neko darīt, un pat piecelšanās no rīta rada mokas un ciešanas. Ir pienācis laiks meklēt izeju no strupceļa. Šādos gadījumos palīgā nāks vienkāršas un laika pārbaudītas metodes. Visas nepatikšanas un problēmas pazudīs, ja veiksit šos rituālus mājās.

Kad jūs pārņem nelaime un problēmas vai slikta Vese***a, izmantojiet šo metodi. Visu var pārvarēt vienas dienas laikā, ja zini par šo praksi. Tas ir ļoti vienkārši un palīdzēs atrisināt visas jūsu problēmas. Es nolēmu detalizēti aprakstīt šo praksi, lai ikviens varētu to izmantot.

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada novembrim: šis mēnesis būs mierīgāks un daudziem atnesīs kāroto laimi!

Lasi arī: Abigja Anand visus pārsteidza ar jaunu prognozi, 2024. gads būs īsts pārbaudījums

Rituāli mājās

Rituāls nav saistīts ar Mēness fāzi un to var veikt jebkurā diennakts laikā. Bet tomēr vēlams to darīt pēcpusdienā, pret vakaru. Kad tu atnāc mājās un vairs nekur netaisies iet. Vēlams, lai rituāla laikā neviens nenovērstu jūsu uzmanību ar sasteigtām sarunām un jautājumiem.

Viss, kas Jums nepieciešams, ir jau lietots, izskalots ziepju gabals. Tādu, kuru grasījās izmest. Paņem šo ziepju gabalu un ej ar to uz pirti. Ja nevarat iet uz pirti, varat vienkārši ieiet dušā mājās un kārtīgi nomazgāties ar šo ziepju gabalu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment