Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. novembrim: ja turēsieties uz pozitīva viļņa, tiksiet galā ar visu!

Lauva

Tādu laiku kā šī nedēļa labi raksturo vienkāršs teiciens: “Ja tu steidzies, tu liec cilvēkiem smieties.” Lauvas ir ļoti spēcīgas un ir gatavas pārvietot kalnus, taču bez skaidra rīcības plāna viņi diez vai sasniegs kaut ko saprotamu. Varbūt ir pienācis laiks lūgt padomu saviem vecākiem. Jums nav jābaidās no citu cilvēku līdzdalības jūsu lietās – jums vienkārši nevajadzētu ielaist savā dzīvē nevienu. Visas savas domas par nākotni varat dalīties ar saviem mīļajiem.

Jaunava

Jaunavas var ieiet nezināmajā, darot ko jaunu. Jā, iespējams, ka tas nedos vēlamos rezultātus un gandarījumu, taču pieredze ir pieredze. Šī ir visdārgākā lieta, ko tagad varat iedomāties. Planētas vēlas, lai Jaunavas sāktu izkāpt ārpus savas komforta zonas. Ja jums ir bijusi slikta pieredze nesenā pagātnē, negatīvā pēcgarša no tā izšķīst ļoti ātri. Galvenais, lai var izklaidēties.

Svari

Svarus var sagaidīt neskaitāmas neplānotas pārmaiņas visās dzīves jomās. Dažreiz tie būs ārkārtīgi neuzkrītoši un virspusēji, bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Ir pienācis laiks beigt domāt par slikto – par negatīviem pagātnes mirkļiem. Ja nebūtu melnu svītru, mēs nevērtētu baltās, tāpēc mums jākoncentrējas uz labo. Tas ir labākais, ko Svari tagad var darīt savas laimes labā.

Skorpions

Skorpioniem nevajadzētu izkaisīt savus resursus uz visu. Jums ir skaidri jāsaprot, kas tiek darīts, kā un kāpēc. Darbību apzināšanās ir jūsu labākais draugs Veneras un Merkura aktivizācijas periodā. Planētas palīdzēs Skorpioniem iemācīties izbaudīt mazus priekus. Lūk, no kā sastāv laime – sīkumos. Ir nepieciešams rūpīgāk paskatīties uz savu dzīvi, jo dažreiz cilvēki nepamana un nenovērtē to, kas viņiem jau ir.

Strēlnieks

Spēcīgais Merkurs, kas ļauj izjust patiesu baudu no vienkāršas cilvēciskas komunikācijas, sāks lielā mērā ietekmēt Strēlnieka likteni un enerģiju. Šie cilvēki būs ārkārtīgi pievilcīgi pretējam dzimumam, tāpēc šajā frontē viņus gaida daudzas uzvaras. Strēlniekam jākoncentrējas uz to, ko vēlas viņu dvēsele.

Lasi arī: Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa, nebijām gaidījuši tik spēcīgu efektu

Lasi arī: Kāpēc pieredzējuši dārznieki dod priekšroku burkānu sēšanai novembrī un kā to izdarīt pareizi

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu iemācīties piedot apvainojumus, lai ļautu vecajām brūcēm dziedēt. Šīs zīmes pārstāvji bieži ir ļoti atriebīgi cilvēki, taču no tā var un vajag atbrīvoties, turklāt ātri. Finanšu un darba jomā varat paļauties uz piesardzību, uzmanību, izdomu un inteliģenci. Mazliet viltība nenāks par ļaunu. Svarīgi ir arī vingrot un veltīt laiku veselības uzlabošanai laikā no 13. līdz 19. datumam.

Ūdensvīrs

Dzīvsudraba labvēlīgā pozīcija rosinās daudzus Ūdensvīrus būt aktīviem, sazināties un strādāt. Pirmā lieta, no kuras jāizvairās tik labvēlīgos laikos, ir vairākuzdevumu veikšana. Jums ir jākoncentrējas uz katru mērķi un apzināti, uzmanīgi un konsekventi jāvirzās uz to. Steigšanās radīs problēmas. Satraukums ir jāizskauž pēc iespējas ātrāk.

Zivis

Vardarbīgas emocijas citu acīs var diskreditēt Zivis. Tas jo īpaši attiecas uz greizsirdību, skaudību un dusmām. Tas viss var apturēt Zivju ekspansiju finanšu un mīlas jomā. Jums jāsaglabā miers, tad planētas dāvās Zivīm daudz jaunu patīkamu emociju un veiksmi. Iespējams, ka šonedēļ šīs Zīmes cilvēkiem nāksies saskarties ar dilemmu.

Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties enerģijas bedres, kuras šobrīd ir jāaizver. Zvaigznes un planētas dod jums un man daudz spēka, taču ir svarīgi pareizi pielietot savus centienus, pretējā gadījumā veiksme nāks vilšanās, un brīdis tiks palaists garām.

Leave a Comment