Labi izvēlētas garšvielas palīdz atklāt ēdienu garšu, padara tos košākus un interesantākus. Bet, lai tas izdotos, ir svarīgi pareizi uzglabāt piparus, kanēli un krustnagliņas.
Kļūdas uzglabāšanas laikā novedīs pie tā, ka iecienītākās garšvielas zaudēs savu bagātīgo garšu un īpašo aromātu.
1.Pirmkārt, ir vērts apsvērt iepakojumu, kas tiks aizvērts. Neglabājiet garšvielas atvērtos maisiņos.
Lasi arī: Vasilisa Volodina pastāstīja, kam decembrī būs baltā līnija
2.Arī šiem produktiem ir jāizvēlas pareizā vieta virtuvē. Svarīgi, lai tuvumā neatrastos sildīšanas ierīces, kā arī lai burkas vai maisiņus nepakļautu tiešiem saules stariem. Sāls un cukurs nebaidās no gaismas, bet citas garšvielas un garšaugus labāk turēt slēgtā skapī.
3.Turklāt jāatceras, ka mitrums un augsts mitrums ir galvenais garšvielu ienaidnieks. Pretējā gadījumā pastāv risks, ka šie izstrādājumi ātri salips un sapelēs.
4.Jāpiebilst, ka tieši šī iemesla dēļ garšvielas un garšvielas var uzņemt tikai ar sausu, tīru karoti.
5.Neglabājiet maltās garšvielas ledusskapī. Auksts un augsts mitrums vājina to garšu. Vienīgā garšviela, kas labi padodas aukstumā, ir sarkano piparu ģimene, tostarp paprika un čili.