Trīs zvaigžņu zīmēm zvaigznes decembrī sola nepatikšanas. Kas viņiem jādara, lai veiksmīgi un bez zaudējumiem pārietu uz 2024. gadu?

Šīm zvaigžņu zīmēm gada pēdējā mēnesī tiek prognozētas nepatikšanas.

Tomēr viņiem ir pietiekami daudz rakstura un talanta, lai sagrābtu savu laimes gabalu. Un viņi pat varēs veiksmīgi pāriet uz 2024. gadu.

Jaunava

Viņas riski decembrī ir monetārie riski. Tāpēc stingri kontrolējiet visus savus tēriņus, rūpīgi izlasiet finanšu dokumentus, nesekojiet Krā***ku vadībai un nevienam neaizdodiet naudu.

Turklāt izslēdziet dalību jebkuros “izdevīgos” investīciju projektos un pat nesteidzieties veikt depozītu bankā. Un rūpīgi pārdomājiet katru soli, ko sperat tēriņu ziņā. Tad ir liela iespēja ne tikai izvairīties no finansiāliem zaudējumiem, bet arī ietaupīt.

Bet, ja jums ir nepieciešams ieguldīt savā labsajūtā, neliedziet sev labāko palīdzību.

Strēlnieks

Visu decembri to piedzīvos zvaigznes, tāpēc zvaigžņu zīme izjutīs spēka un garastāvokļa zudumu. Tomēr Strēlnieks nav no tiem, kam viegli padoties. Jums būs jāpārvar sevi. Taču šādā stāvoklī esi uzmanīgāks komunikācijā, īpaši ar priekšniecību. Nepieņemiet nekādu svešu pārliecināšanu vai pārliecināšanu.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Lasi arī: Frāzes ar dubultu nozīmi: kā jūsu bērns tās dzird

Tāpat rūpīgi izlasiet dokumentus pirms to parakstīšanas. Tas palīdzēs novērst finansiālas problēmas.

Un nekautrējieties lūgt palīdzību — ģimene un draugi neatteiks. Pateicoties viņiem, Zvaigžņu zīme gada nogalē varēs ierasties ar labiem rezultātiem un cīņassparu.

Ūdensvīrs

Īpaši smagas viņam būs decembra otrās desmit dienas. Tomēr, pieliekot nedaudz lielāku piepūli nekā parasti, zvaigžņu zīme šo grūto posmu pārdzīvos. Jā, tas nebūs viegli, taču Ūdensvīra pārliecība par laimes neizbēgamību viņam palīdzēs. Viņam vajadzēs tikai pacietīgi atrisināt vienu problēmu pēc otras.

Bet šajā periodā nevajadzētu parakstīt nekādus dokumentus, kā arī veikt nopietnus darījumus vai pārskaitīt lielas naudas summas.

Un arī esiet uzmanīgs pret savu labsajūtu.

Leave a Comment