Tikai viena sastāvdaļa: kā jūs varat izgludināt tilla aizkarus bez gludekļa tikai dažu minūšu laikā

Aizkaru mazgāšana un gludināšana bieži vien prasa pārāk daudz laika un pūļu. Izrādās, ka tilla aizkarus var gludināt bez gludekļa. Ir nepieciešams pagatavot vienkāršu līdzekli no vienas sastāvdaļas.

Tomēr, izmantojot šo vienkāršo nelielo triku, jūs varēsiet ātri izgludināt pat liela izmēra aizkarus. Garlaicīgā un smagnējā gludināšana pārvērtīsies par vieglu procesu, kas sagādās tikai prieku. Tagad aizkari un tills jūsu mājās vienmēr būs perfekti gludi, un jums pat nebūs jāpieskaras gludeklim.

Lai iegūtu gludinātus aizkarus bez gludekļa, jums būs nepieciešami vienkārši priekšmeti, kas parasti atrodami katrā mājoklī, un tikai viena svarīga sastāvdaļa.

Paņemiet pulverizatoru (ko bieži izmanto, lai apsmidzinātu ar ūdeni augu lapas), pusi no tā piepilējāt ar ūdeni, bet otru pusi piepildiet ar jebkuru veļas kondicionieri.

Uzmanīgi aizveriet vāciņu, pārliecinieties, ka tas cieši pieguļ, un kārtīgi sakratiet ūdeni un kondicionieri līdz viendabīgai masai.

Lasi vēl: Retrogrādais Merkurs 2024: kam gaidāma satikšanās ar bijušajiem

Iegūto gludināšanas līdzekli vienkārši izsmidziniet uz jau izmazgātiem un uzkarinātiem aizkariem. Centieties šķidrumu vienmērīgi izkliedēt pa audumu. Jūs uzreiz pamanīsiet, ka aizkari jūsu acu priekšā kļūs gludi.

Papildu priekšrocība ir tā, ka aizkari un tills ne tikai gludinās bez gludekļa, bet arī piepilda telpu ar patīkamu, ilgi noturīgu aromātu.

 

Leave a Comment