Retrogrādais Merkurs 2024: kam gaidāma satikšanās ar bijušajiem

Retrogrādais Merkurs ir periods, kas sākās šī gada 13. decembrī un beigsies 2024. gadā, 2. janvārī. Pēc šī perioda sākuma dažādās dzīves jomās gaidāms vispārējās efektivitātes kritums, draud mulsinošas kļūdas un var rasties neērtas situācijas.

Var atgriezties vecas problēmas, draud progresa apstāšanās, var rasties cīņa par varu ar autoritātēm, piemēram, vecākiem vai priekšniecību.

Divas zodiaka zīmes šajā periodā piedzīvos satikšanos ar pagātni.

Dvīņi

Retrogrādais Merkurs decembrī Dvīņiem var būt grūts.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji decembra beigās var saskarties ar pārpratumiem ar pašreizējo partneri vai negaidīti satikt bijušo. Šī tikšanās var vai nu no jauna atvērt pagātnes nodaļas, vai arī dot iespēju beidzot noslēgt stāstu.

Astrologi iesaka šajā periodā skaidri komunicēt ar tuvu cilvēku. Eksperti norādīja, ka retrogrādais periods jāuztver kā laiks, kas dod iespēju labāk izprast sevi.

Lasi vēl: Karaliski salāti ar spilgtu garšu, kas pagatavojami 5 minūtēs

Jaunava

Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, planētas retrogrādā perioda sākumā var atgriezties pie iepriekšējiem hobijiem vai attiecībām.

Scenārijs nopietni mainīsies, kad Merkurs pāries retrogrādā Strēlnieka virzienā (23. decembrī) – no tā brīža “emocionālās likmes ir paaugstinātas”. Astrologi piebilst, ka ģimenē var rasties pārpratumi, tāpēc mājās var rasties spriedze.

Tuvojoties gada noslēgumam, šis retrogrādais periods mudinās jūs uzlabot atmosfēru ģimenē. Šis ir lielisks laiks, lai reorganizētu un sakoptu dzīves telpu, radot atjaunotu un harmonisku vidi. Izmantojiet šo iespēju, lai stiprinātu ģimenes saites un pārvērstu savu mājokli par svētnīcu, kas atspoguļo jūsu iekšējo mieru un skaidrību.

 

 

Leave a Comment