Kāpēc nevajadzētu dauzīt olas: kad uzzināsiet, pateiksiet visiem

“Cilvēki, kuri dauza olas uz galda, paši ar savām rokām salauž savu dzīvi.”

Pat senos laikos bija pieņemts galdu uzskatīt par Dieva roku. Tieši tāpēc pret viņu izturējās ar visdziļāko cieņu. Tas nav pārsteidzoši. Slikta uzvedība pret galdu un jebkāda veida sevis izdabāšana vienmēr tika pārtraukta.

Šodien vēlamies parunāt par to, kāpēc nav ieteicams sēdēt uz galda virsmas vai pat pie tās klauvēt. Kas notiks, ja cilvēki pārkāps šo aizliegumu un uz galda lauzīs olas kā līdz šim?

Vai drīkst dauzīt olu uz galda?

Kad to var darīt biežāk nekā Lieldienās? Mājsaimniecības locekļi pulcējas un mēģina salauzt olu čaumalas, lai tās notīrītu un ēstu olu. Faktiski ir vairāki iemesli, kāpēc to nevajadzētu darīt īpaši uz galda.

1. Tautā valda uzskats, ka cilvēks, kurš uz galda sasit olu, var sagādāt savai ģimenei lielu nelaimi. Ja ticat pazīmēm, tas var izraisīt lielus skandālus un nesaskaņas.

Lasi arī: Top 5 produkti, kas palīdzēs viegli piecelties no rītiem un sniegs enerģiju visai dienai

Lasi arī: Pāvels Globa sniedza prognozi: Kura no četrām zvaigžņu zīmēm spēs uzvarēt džekpotu 2023. gada 20. decembrī un līdz gada beigām

2. Cilvēki, kuri dauza olas uz galda, paši ar savām rokām salauž savu dzīvi.Protams, tas viss ir tēlaini, bet tam ir liela jēga. Laime, veiksme un veiksme acumirklī novēršas no šī cilvēka. Var pat teikt citiem vārdiem – dzīve būs salauzta mazos gabaliņos, kā olas čaumala.

3. Ir arī zīme, ka cilvēks, kas to dara, pakļauj savu dzīvību briesmām. Kāds viņam var uzbrukt vai viņš pats izdarīs kaut ko, par ko viņam būs ilgi un smagi jāmaksā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment