Kāpēc nevajadzētu dauzīt olas: kad uzzināsiet, pateiksiet visiem

Tāpat aizliegts sist olu pa galdu, to nesadauzot. Tam ir arī vairāki skaidrojumi.

1. Ja jūs klauvējat pie galda ar olu vai kādu citu priekšmetu, jūs varat sadusmot augstākos spēkus.

2. Bet daži cilvēki uzskatīja, ka ar šādām darbībām var piesaistīt nāvi sev vai saviem tuviem radiniekiem. Taču pastāv versija, ka šī pārliecība vairāk attiecas uz mantkārīgiem cilvēkiem, kuri ir pieķērušies savai bagātībai.

3. Kāds ticēja, ka, ja cilvēks uzsitīs olu uz galda, viņš nesīs nabadzību sev un visai ģimenei. Nav obligāti, ka viņš tiks aplaupīts. Vienkārši cilvēks var zaudēt darbu, un būs ļoti grūti atrast citu.

4. Ir tāda zīme, ka cilvēks, kurš uzsitīs olu pa galdu, var radīt nesaskaņas ģimenē vai attiecībās ar mīļajiem.

Lasi arī: Top 5 produkti, kas palīdzēs viegli piecelties no rītiem un sniegs enerģiju visai dienai

Lasi arī: Pāvels Globa sniedza prognozi: Kura no četrām zvaigžņu zīmēm spēs uzvarēt džekpotu 2023. gada 20. decembrī un līdz gada beigām

5. Glābēji, kas tic zīmēm, paliek pie savas versijas. To nevar izdarīt tā iemesla dēļ, ka tas var piesaistīt lielas katastrofas, kas noteikti būs saistītas ar ugunsgrēku. Tieši šī iemesla dēļ glābēji neko tādu neiedomājas. neļauj.

Cilvēkiem, kuri absolūti netic māņticībām, tas viss var šķist muļķības. Tas ir viņu personīgais viedoklis. Neviens jums neliek klausīties augstāk minēto.

Lai atvērtu vārītu olu, nav jāizmanto galds. To var izdarīt ar sava veida galda piederumiem. Ir vērts atzīmēt, ka, lai mājā vienmēr valdītu miers un komforts, kā arī veiksme, vienmēr ir jāuzrauga galda tīrība.

Leave a Comment