2024. gads saskaņā ar slāvu kalendāru ir Tumšā aļņa (Sokha) gads

Slāvu senči dzīvoja saskaņā ar slāvu zvaigžņu karti, uzskatot, ka katru gadu paiet viens no sešpadsmit dzīvniekiem. Un enerģija palīdzēja piesaistīt dzīvē laimi un pārpilnību, ja zināji uzvedības noteikumus un to, kā iepriecināt jauno nākamā gada simbolu.

2024. gadā Uguns zirgu nomainīs Tumšais alnis, kura aizsardzībā ne visiem veiksies. Patrons nedod priekšroku negatīviem cilvēkiem, krāpniekiem un slinkiem cilvēkiem. Sokha valdīšana sākas 21. martā, taču arī tagad eksperti iesaka ņemt vērā patrona raksturu, lai netīšām nepakluptu un  nesagādātu liekas problēmas.

Prognozes 2024. gada tumšajam alnim

Jaunais saimnieks ir tradīciju un ģimenes pamatu piekritējs, tāpēc 2024. gadu pamatoti var saukt par ģimenisku saišu stiprināšanas laiku. Alnis vada slāvu zvaigžņu karti, kas nozīmē, ka jaunais gads būs līderu laiks. Panākumi sagaida gan radošo profesiju pārstāvjus, gan tos, kuri godprātīgi strādā savas nākotnes labā.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: steidzieties pabeigt iesākotos darbus!

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: cīņa ar sevi un apkārtējiem!

Sokha novērtē mērķtiecīgus, bet tajā pašā laikā godīgus un neuzpērkamus indivīdus, tāpēc nebūs iespējams krāpties vai maldināt. Maz ticams, ka tiem, kas klaji pārkāpj noteikumus, veiksies. Gluži pretēji, šādus cilvēkus nomoka pastāvīgi šķēršļi un grūtības. Spēj izjaukt līdzsvaru un piespiest jūs atteikties no saviem plāniem.

Aļņi ir spēcīgi, mierīgi un cēli dzīvnieki, kas simbolizē virzību uz mērķi un plānu īstenošanu. Jaunajā 2024. gadā ir svarīgi atcerēties šīs īpašības, nepadoties provokācijām un neatbildēt uz negatīvismu ar rupjību. Objektivitāte un godīgums palīdzēs jums pārvarēt grūtības un saglabāt izcilu reputāciju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment