Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. janvārim: esiet gatavi jauniem izaicinājumiem!

Katrai no Zvaigžņu zīmēm liela nozīme ir Pāvela Globas padomiem. Tie palīdz nodzīvot šo vai citu laiku ar vismazākajām problēmām un nepatikšanām. Sākas janvāra otrā nedēļa, un tā solās būt ļoti mierīga. Ir pienācis laiks uzzināt par eksperta labākajiem padomiem šajā laika periodā.

Mēģiniet ievērot vienkāršos ieteikumus, lai gūtu panākumus jebkurā jomā. Ja jūtat, ka jūsu spēki aiziet ātrāk, nekā atjaunojas, mēģiniet izmantot auras uzlabošanas paņēmienus.

Auns

Ja Auns vēlas iegūt jaunas paziņas un būt vislabākajā komunikācijā un romantikā, viņiem būs jāiemācās neizrādīt savu neapmierinātību. Jums ir jāpieņem cilvēki ar viņu problēmām tādi, kādi viņi ir, nemēģinot tās mainīt. Šajā periodā Auns spēs atbrīvoties no agrāk saņemtiem neziņas un negatīvisma uzliesmojumiem. Šīs Zīmes pārstāvjus gaida ļoti produktīvs laiks.

Vērsis

Vērsis, ja vēlas, var sākt meklēt darbu, doties uz jaunu vietu, mēģināt meklēt jaunus vaļaspriekus un iepazīties ar cilvēkiem. Viņi nevar sēdēt dīkā, ja vēlas pareizi sākt gadu. Ja vēlas, Vērsis nedēļu var veltīt atpūtai. Ja ir daudz neatrisinātu lietu, labāk tos neatlikt uz vēlāku laiku. Tāpat zvaigznes un planētas palīdzēs Vērsim pareizi plānot savas lietas garajām nedēļām un mēnešiem uz priekšu.

Dvīņi

Jūsu otrā puse, Dvīņu draugi un mīļotās personas vairāk piesaistīs viņiem. Šis ir ideāls laiks saziņai un izklaidei. Periods labvēlīgs arī veselības rūpēm, ārsta apmeklējumam, garīgām praksēm. Iespējams, veci paziņas pastāstīs par sevi. Ir ārkārtīgi svarīgi atbrīvoties no cerībām un tukšām cerībām. Ir jārīkojas un konsekventi jāievēro savi principi.

Vēzis

No 8. līdz 14. janvārim Vēžiem gaidāmas daudzas svarīgas lietas, kuras vienkārši nav iespējams atlikt. Jebkurā gadījumā šīs zīmes pārstāvjiem jābūt vērīgiem pret visiem sīkumiem. Pastāv iespēja, ka viss nenotiks pēc scenārija, taču neplānotas izmaiņas ir zvaigžņu un planētu mēģinājums sniegt atbalstu, nevis ielikt spieķi riteņos. Ir jātic, ka viss notiek kā plānots.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment