Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. janvārim: esiet gatavi jauniem izaicinājumiem!

Lauva

Ja izvēlaties vienu vissvarīgāko dzīves jomu, tad Lauvai tas noteikti būs darbs. Zvaigžņu un planētu enerģija veicina ātru lēmumu pieņemšanu, iepirkšanos un palielina centību un produktivitāti. Laika posms no 8. līdz 14. janvārim Lauvām būs laiks, kad visas svarīgākās problēmas būs iespējams atrisināt, netērējot pārāk daudz pūļu un laika.

Jaunava

Šīs Zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi koncentrēties uz svarīgākajām lietām. Visu, kas nav svarīgs, labāk uz laiku atlikt uz vēlāku laiku. Pareizi noteiktas prioritātes nodrošinās optimālu sadalījumu un minimālu nervu un laika tērēšanu. Ja tuvinieki ir nokļuvuši grūtībās un lūdz palīdzību, labāk tiem veltīt pēc iespējas vairāk laika. Ja vēlaties vienkārši atpūsties un mainīt apkārtējo vidi, varat arī to darīt.

Svari

Pozitīvās domāšanas spēks palīdzēs Svariem piesaistīt to, ko viņi vēlas. Ikvienam ir grūtības, bet mūsu panākumus nosaka tikai tas, kā tiekam galā ar iekšējo spriedzi. Tiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, būs jāatrod veids, kā atbrīvoties no šaubām, bailēm un skaudības. Ja viss izdosies, šī nedēļa būs lielisks pamats turpmākajiem panākumiem.

Skorpions

Šis ir ļoti labvēlīgs laika posms Skorpioniem, kuriem Pāvels Globa stingri iesaka uzņemties svarīgākās lietas. Šīs zīmes pārstāvjiem būs nepieciešams jauns skatījums uz dzīvi. Zvaigznes un planētas vēlas, lai Skorpionu pasaules uzskats mainītos. Jums vajadzētu būt uzmanīgākam, sazinoties ar toksiskiem cilvēkiem, kuriem patīk uzspiest savu viedokli.

Strēlnieks

Visvairāk veiksies aktīvajiem Strēlniekiem. Šis ir piemērots laiks romantikai, jaunu attiecību uzsākšanai, ģimenes salidojumiem, mājas darbiem, remontam un pārvākšanās. Fiziskie vingrinājumi palīdzēs šiem cilvēkiem kļūt vēl laimīgākiem. Jūs varat uzturēt labu garastāvokli, izmantojot pastaigas, izklaidi, neplānotas ballītes un nodarbojoties ar iecienītākajiem hobijiem.

Mežāzis

Mežāžiem šī ir ārkārtīgi svarīga nedēļa. Zvaigznes un planētas būs ļoti harmoniskas, radošas un gatavas sniegt palīdzīgu roku. Mežāži spēs mainīt savu likteni un attīrīt karmu. Lai to izdarītu, jums ir jādara vairāk labu darbu, kā arī jāizvirza sev jauni svarīgi mērķi un uzdevumi. Labāk neiet līdzi straumei, bet veidot savu ceļu uz laimi.

Ūdensvīrs

Nedēļa no 8. līdz 14. datumam ir lielisks laiks jaunu ideju veidošanai un popularizēšanai. Attiecībās ar cilvēkiem Ūdensvīri spēs parādīt savas labākās puses un parādīt savas dvēseles labākās puses. Planētas un zvaigznes padarīs šīs Zīmes pārstāvjus veiksmīgākus it visā – no iepirkšanās un darba līdz mīlas sfērai.

Zivis

Visvairāk veiksme uzsmaidīs neatkarīgajām Zivīm, kā arī tām, kuras ir mierīgas lēmumu pieņemšanā. Attiecībās ar cilvēkiem Zivīm būs nepieciešama absolūta objektivitāte, kas palīdzēs saglabāt vai uzlabot viņu reputāciju apkārtējo acīs. Speciālisti iesaka arī uzturēt pilnīgu kārtību un tīrību mājās un darba vietā. Tas labvēlīgi ietekmēs enerģiju.

Pāvels Globa arī atzīmē, ka šī nedēļa ir piemērota valodu apguvei, saziņai ar ārzemniekiem un jaunu paziņu veidošanai. Novēlam veiksmi, laipnību un sapratni.

Leave a Comment