Ko nedrīkst darīt vakarā: tautas zīmes un māņticība

Katram diennakts laikam ir savs mērķis un enerģija. Ja rīts un diena vienmēr ir uzskatīti par gaismas un labestības laiku, tad vakars un nakts ir bīstams, tumšs un mistisks laiks. Kopš seniem laikiem cilvēki ir centušies visas svarīgākās lietas izdarīt pirms tumsas.

Ar dienas vakara laiku ir saistītas daudzas tautas zīmes. Senos laikos mūsu senči vakaros centās izvairīties no noteiktām aktivitātēm, lai nesagādātu sev nepatikšanas. Daudzas māņticības ir saglabājušās līdz mūsdienām un tiek ievērotas līdz šai dienai.

Ko nedrīkst darīt vakarā

Iztīri māju. Tika uzskatīts, ka vakara tīrīšana var radīt nabadzību ģimenē. Nevarēja izmazgāt grīdas un slaucīt – varēja izslaucīt bagātību no mājas. Pastāv versija, ka šāds aizliegums bijis tādēļ, ka pēc tīrīšanas tīras vietas piepildās ar pozitīvu enerģiju. Bet pēc saulrieta dienas pozitīvo enerģiju nomaina netīrā enerģija, kas aizpilda iztīrīto telpu.

Lasi arī: Kā kavē katrs zvaigžņu zīmju pārstāvis

Lasi arī: Ko katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis ņems līdzi uz vientuļu salu

Jūs nevarat izņemt atkritumus. Saskaņā ar vienu versiju, raganām pēc saulrieta patīk staigāt pa ielu, kurām patīk savos tumšajos rituālos izmantot cilvēkiem piederošas lietas un priekšmetus, jo viņi ar tiem saglabāja enerģētisko saikni. Saskaņā ar citu versiju atkritumiem mājā jāpaliek pa nakti, jo braunijai var būt nepieciešams kaut kas no jūsu izmestajām lietām.

Jūs nevarat aizdot vai aizņemties naudu. Tika uzskatīts, ka visas ar naudu saistītās manipulācijas vakarā rada zaudējumus un zaudējumus. Jūs varat zaudēt savu naudu veiksmi. Arī vakarā nevajadzētu skaitīt naudu – tas arī solīja nabadzību un izšķērdību. Daudzi cilvēki uzskata, ka naudai dažreiz vajadzētu “atpūsties”, un vakars tam ir labākais laiks.

Vakarā nevajadzētu dot kaut ko no mājām tāpat vien, īpaši sāli vai maizi. Maize un sāls ir labklājības un miera simboli. Dāvinot šos produktus vakarā, jūs varat dāvināt savu veiksmi un finansiālo labklājību.

Lai gan ir 21. gadsimts, daudzi cilvēki joprojām ievēro dažas no šīm māņticībām. Bet vai tie palīdz? Visticamāk jā nekā nē, ja, protams, jūs tiem ticat.

Leave a Comment