Cienījama dāma ko tādu neatļautos: 3 frāzes, kas atklāj prastu sievieti

Ir trīs frāzes, ko sievietes, kuras uzskata sevi par labi audzinātām un inteliģentām, nekad neatļausies pateikt.

Piemēram, nekad nevajadzētu atbildēt uz kāda cilvēka lūgumiem ar vārdiem: “Nekādu problēmu.” Tas ir ļoti svarīgi. Jūs varbūt vēlaties parādīt, ka jums tā nebūs problēma, bet otram cilvēkam šeit kaut kas var nostrādāt psiholoģiskā līmenī. Kad cilvēks dzird vārdu “problēma”, viņš nodomā, ka, lūdzot palīdzību, ir radījis neērtības.

“Lūdzu, ar prieku,” ir labi vārdi, ko atbildēt šādā situācijā.

Cilvēku, kurš nepārzina etiķeti, nodod vēl kāda frāze. Respektīvi, dažu tikšanos laikā viņš atklāti paziņo, ka viņam nepieciešams aiziet uz tualeti. Ko šādā situācijā darīt? Vai nesacīt, ka jums tagad jāceļas un jāaiziet? Ne gluži tā. Pasakiet, ka jums uz 5 minūtēm jāatstāj telpa – viss uzreiz kļūs skaidrs, un jūs izskatīsieties inteliģents.

Lasi vēl: Ko nedrīkst darīt vakarā: tautas zīmes un māņticība

Pat ar labsirdīgiem komplimentiem jābūt uzmanīgam. Piemēram, aizejot ciemos, tu vari izteikt frāzi: “Lelde, tu izskaties lieliski – ap 40 gadiem.” Tu to vari paziņot apbrīnojoši, bet vienlaicīgi aizvainojot. Tu vari vispār nezināt attiecīgās personas vecumu, bet cilvēkam varbūt nav pat 35 gadu. Labāk ir teikt: “Tu izskaties labi – jaunāka par savu vecumu”.

Leave a Comment