Vecs šamanis pastāstīja, ko darīt, ja dvēselē ir smagi, viena lieta mainīs tavu dzīvi

Kad jūtaties slikti un skumji savā dvēselē, kad aizvainojums, skumjas vai dusmas pārņem tavu sirdi, domās sakiet sev: “Stop!” Mēs to izdomāsim šeit un tagad. Kāpēc tas ir svarīgi? Ja jūs ignorējat negatīvās emocijas – svarīgus signālus no mūsu ķermeņa par garīgiem sabrukumiem, jūs varat nopelnīt apātiju, gulēt bezpalīdzīgi un pat saslimt.

Lai attīrītu savas dvēseles spalvas no sodrējiem, šodien veiksim vienu ārstniecisko vingrojumu. Tas darbojas kā antiseptisks līdzeklis pret garīgajiem vīrusiem un ir tikpat spēcīgs kā lūgšana pret sliktiem cilvēkiem. Raksta beigās meklējiet arī spēcīgus aizsardzības vārdus pret ienaidniekiem.

Lūgšana pret sliktiem cilvēkiem

Jūs nedrīkstat ticēt lāstiem vai ļaunai acij. Mēs esam mūsdienu cilvēki! Bet vai esat ievērojuši, cik ātri cilvēks sāk slimot un izgaist, ja uzkrāj sevī sarežģītas emocijas un nelaiž tās vaļā? Tas varētu attiekties uz jebko.

Tāpēc viņš mūžīgu neveiksmju dēļ sevī sevī sevī dusmas vai aizvainojumu pret mīļoto, valdonīgo radinieku, kolēģi vai pat pret sevi. Un nez no kurienes uz galvas sāk krist sāpes un vēl lielākas grūtības. Tas ir bīstams stāvoklis, no kura jūs varat nonākt smagā, ilgstošā depresijā.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: daudzi saskarsies ar nozīmīgām pozitīvām pārmaiņām!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: esiet gatavi virzīties uz priekšu!

Tieši tāpēc jums nekavējoties jāatbrīvojas no šī stāvokļa! Nesteidzieties mazināt dvēseles smagumu ar nomierinošiem vai stipriem dzērieniem. Vislabāk ir noņemt sāpīgo pieredzi tieši no saknēm. Vienkārši izpildiet norādījumus, un pēc 5 minūtēm jūs ar pārsteigumu un atvieglojumu iesauksieties: “Oho! Vai tas bija tik vienkārši?”

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment