Vecs šamanis pastāstīja, ko darīt, ja dvēselē ir smagi, viena lieta mainīs tavu dzīvi

Ko darīt, ja dvēselē ir smagi?

Nākamreiz, kad jūsu dvēseli sāk žņaugt spēcīgas sajūtas (dusmas, aizvainojumu, bailes vai to atvasinājumus), dariet to. Atkāpieties klusā, mierīgā vietā, kur neviens nevar jūs traucēt. Ieslēdzieties savā istabā un lūdziet ģimeni netraucēt jūs 10–15 minūtes. Izslēdziet tālruni, apsēdieties savā iecienītākajā ērtajā krēslā vai apgulieties savā gultā. Pārliecinieties, ka jums ir silti un ērti.

Tagad iegremdējieties ar galvu šajā spēcīgajā sajūtā. tieši tā! Mēs sevi nemierināsim, gluži pretēji: mums ir jāienirst negatīvās emocijās, piemēram, ledus bedrē. Sajūti, kur tas atrodas ķermenī. Varbūt krūtīs, vēderā, sirds līmenī vai galvā? Koncentrējieties uz emociju kopumu šajā ķermeņa punktā.

Ja tas ir, piemēram, apvainojums, pastipriniet to. Garīgi piespiediet sevi līdz robežai. Atbrīvojieties no 1 līdz 100. Tajā pašā laikā ir svarīgi palikt fiziskās atpūtas stāvoklī: nav nepieciešams kliegt, sist pa spilvenu, vicināt rokas vai lamāties. Sastingsti kā statuja un vienkārši turpini griezt sevi.

Pēc plus vai mīnus 5 minūtēm jūs pamanīsit pārsteidzošu lietu. Kad jūtat, ka iekšā viss ir karsts un vienkārši nav kur iet, turpiniet vingrojumu. Drīz vien pamanīsi, kā dziļa dusmu, naida vai aizvainojuma sajūta pamazām sāk kust, izšķīst un pamest tavu ķermeni. Jūs jutīsieties ļoti viegli un viegli, it kā akmens būtu noņemts no jūsu sirds. Ja ķermenis vēlas dziļi elpot un izelpot, tā ir lieliska zīme. Prakse strādāja.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: daudzi saskarsies ar nozīmīgām pozitīvām pārmaiņām!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: esiet gatavi virzīties uz priekšu!

Jūs varat konsolidēt rezultātu. Pievērsieties savai iekšējai ugunij, pateicieties tai, ka palīdzēja sadedzināt netīrumus. Sakiet šos vārdus klusi: “Es dedzinu tumsu svētajā ugunī, es atdzīvinu gaismu un mīlestību. Patiesi! Un vēl dažas minūtes pavadīt vienatnē ar mieru un patīkamu postu. Atcerieties šo sajūtu!

Lūgšana no sliktiem cilvēkiem un ļauniem nodomiem

Mēģiniet ieviest šo praksi savā dzīvē. Tas ir kā zobu diegs: emocionālais smagums ir satraucošs, un jūs tikko to ieguvāt, bez tabletēm un depresijas. Tādā veidā pārdzīvojums nepūst organismā un nenodara kaitējumu.

Un, ja jums ir nepieciešama papildu apdrošināšana pret naidīgiem cilvēkiem, kuri jūs apskauž vai plāno ļaunu, sāciet un pabeidziet savu dienu ar spēcīgu palīdzības lūgšanu.

“Debesu Tēvs, pasargā savu kalpu (savs vārds) no ļaunas acs un ienaidnieka domām. Pasargā mani no melnas skaudības un ienaidniekiem. Attīri manu dvēseli no ļaunām acīm, nolādējumiem un lāstiem. Atbrīvo manu ceļu no sāpēm un slimībām, infekcijām un spitālības, vajāšanas, noguruma un veģetācijas. Piedod man manus noziegumus un grēkus, dod man svētu piedošanu. Āmen, āmen, āmen!

Ieradums ir otrā daba. Ja pieradināsi pie emocionālā fona attīrīšanas rituāliem, dzīve kļūs daudz vieglāka. Arī šodien, mūsu grūtajās dienās. Katru dienu seju, stingri stāvot uz kājām, rūpējoties ne tikai par savu fizisko ķermeni, bet arī par savu dvēseli.

Izmēģiniet sarežģītu emociju dzēšanas praksi un komentāros dalieties iespaidos ar mums.

Leave a Comment