Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: daudzi saskarsies ar nozīmīgām pozitīvām pārmaiņām!

Pāvels Globa ir vadošais speciālists zvaigžņu prognožu jomā jebkuram periodam. Ir pienācis laiks uzzināt, ko zvaigznes mūs sagaida nedēļā no 22. līdz 28. Raugoties nākotnē, es gribētu teikt, ka šis būs ļoti labvēlīgs laiks.

Starp citu, Venēra nostiprināsies un Urāns atbrīvosies no retrogrādes. Šonedēļ piedzīvosim kopējā noskaņojuma uzlabošanos, kā arī efektīvu cīņu ar nepatikšanām darbā un mīlestībā. Katra dzīves joma tagad piedzīvo nozīmīgas pozitīvas pārmaiņas. Zvaigznes un planētas ir harmonijā. Izmantojiet šo laiku sev un saviem mīļajiem labumam.

Auns

Lai Aunam veiksme atnāktu ātrāk, viņiem būs jāsaprot sevi un jāizvirza pareizi mērķi. Zvaigžņu un planētu enerģija būs pēc iespējas radošāka. Nav nepieciešams klausīties tenkas vai sazināties ar toksiskiem cilvēkiem. Tuvi cilvēki būs ļoti pateicīgi Aunam par palīdzību, līdzjūtību un atbalstu. Šis ir ārkārtīgi pozitīvs laiks, lai apmeklētu ārstu un rūpētos par savu veselību kopumā.

Vērsis

Tagad Vērsim labāk lietas nesasteigt. Šī nedēļa var kļūt par ļoti svarīgu pagrieziena punktu šīs zīmes cilvēku dzīvē. Varbūt viņi atradīs jaunus veidus, kā nopelnīt naudu, jaunus draugus un jaunus vaļaspriekus, kā arī satiks dvēseles radinieku. Vienkārši nemēģiniet vienlaikus noķert divus putnus ar vienu akmeni. Droši vari mēģināt dažādot savu dzīvi un brīvo laiku, lai uzlādētu sevi ar jaunām spilgtām emocijām.

Dvīņi

Nākamajā periodā Dvīņiem būs daudz veiksmes. Īpaši tas attieksies uz darbu, tāpēc šie cilvēki varēs atklāties visā savā krāšņumā. Nedēļas nogales ir labākās nedēļas dienas. Šis būs lielisks laiks pirmajiem randiņiem, romantikai un flirtam. Jūs varat droši tērēt naudu sev, mīļotajam cilvēkam, kaut kam, kas palīdzēs jūsu pašcieņai. Šis ir arī lielisks laiks kopīgai plānošanai un atpūtai.

Vēzis

Lai savās mājās piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestību, Vēžiem būs nepieciešama pašapziņa. Viņu enerģija kļūs neticami spēcīga, tāpēc jaunas iepazīšanās būs ļoti noderīgas. Drosme būs Vēžu galvenais trumpis cīņā par vietu saulē. Viņiem ir labāk ieplānot katru dienu iepriekš. Attiecībās un mīlestībā būs mierīgs un ārkārtīgi produktīvs periods, taču visu var sabojāt viens nepareizs vārds vai darbs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment