Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Sengrieķu zvaigžņu vērotāji, nosakot cilvēka likteni pēc zvaigznēm, izmantoja savus apzīmējumus. Atkarībā no dzimšanas datuma par patronu viņi piedēvēja vienu no olimpiešu dieviem, kas ietekmēja ne tikai cilvēka raksturu, bet arī viņa likteni.

Mēs piedāvājam noskaidrot, kurš no sengrieķu dieviem būtu tavs patrons. Apskatiet šo mums neparasto zvaigžņu zīmju kalendāru pa mēnešiem, lai uzzinātu, kādas prognozes jums atstājuši grieķu gudrie.

21. janvāris – 19. februāris – Hēras mēnesis

Sengrieķu dievu karaliene izceļas ar kaprīzumu, spēku un greizsirdību. Pat stingrais Zevs nevar viņu kontrolēt. Tiek uzskatīts, ka dieviete ir labvēlīga pret maldīgiem un izmisušiem cilvēkiem. Bet tie, kas dzimuši Hēras mēnesī, ir drosmīgi, neatkarīgi un atjautīgi savu mērķu sasniegšanā.

20. februāris – 20. marts – Poseidona mēnesis

Jūras dzīļu pavēlnieks ir neaizsargāts un karsts. To pašu var teikt par cilvēkiem, kuriem paveicās piedzimt Poseidona mēnesī. Tiek uzskatīts, ka viņiem ir paaugstināta intuīcija un patiesa dāvana zināt, kas notiks nākotnē.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: esiet gatavi virzīties uz priekšu!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: gaidiet liktenīgas pārmaiņas!

21. marts – 20. aprīlis – Atēnas mēnesis

Gudrības dieviete ikvienam, kas dzimis viņas mēnesī, nodod zināšanu slāpes, tieksmi uz mākslu un neparastu spēju apgūt dažādas prasmes un amatus.

21. aprīlis – 20. maijs – Afrodītes mēnesis

Tie, kas dzimuši mīlestības un skaistuma dievietes mēnesī, dzīvē izrādās maigi un silti cilvēki. Kareivīgums viņiem ir svešs, taču viņi ir pieraduši sasniegt savus mērķus sazinoties un mīlestībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment