Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

21. maijs – 21. jūnijs – Apolona mēnesis

Pats mākslas Dievs izceļas ar savu nepastāvību, tāpēc viņa mēnesī dzimušie ir diezgan vieglprātīgi un neapdomīgi. Tomēr neticama veiksme un spēja tikt galā palīdz viņiem dzīvē sasniegt daudz.

22. jūnijs – 22. jūlijs – Hermeja mēnesis

Dievu sūtnis, izceļas ar diplomātiju un attapību, ne velti tiek uzskatīts par īstu krāpnieku. Ņemiet vērā, ka cilvēki, kas dzimuši šajā laikā, izceļas ar līdzīgām īpašībām.

23. jūlijs – 23. augusts – Zeva mēnesis.

Dievu karalis, kurš savu tēvu iemeta cietumā Tartarā, iedveš bailes pat olimpiešu dievos, nemaz nerunājot par vienkāršiem mirstīgajiem. Zeva mēnesī dzimušie izceļas ar spēku, autoritāti un pārliecināšanas dāvanu.

24. augusts – 23. septembris – Dēmetras mēnesis

Auglības un lauksaimniecības dieviete katram savā mēnesī dzimušajam dāvā uzņēmību, taupību, pieklājību un pienākuma sajūtu pret ģimeni. Šādi cilvēki sagādā prieku mājturībā.

24. septembris – 23. oktobris – Hēfaista mēnesis

Uguns dievs un kalēju patrons pats ir pieradis smagi strādāt. Nav pārsteidzoši, ka Hēfaista mēnesī dzimušie izceļas ar smagu darbu un apņēmību. Viņi ir draudzīgi un pieraduši visu paveikt paši.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: esiet gatavi virzīties uz priekšu!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: gaidiet liktenīgas pārmaiņas!

24. oktobris – 22. novembris – Areja mēnesis

Kara dievs necieš kompromisus un nekad nepiekāpjas. Ja mīli, tad kaislīgi, ja ienīsti, tad no visas dvēseles. Ares mēnesī dzimušie var iet uz savu mērķi, kā saka, sekojot saviem kauliem. Dažreiz viņiem ir grūti samierināties ar savu eksplozīvo raksturu.

23. novembris – 21. decembris – Artemīdas mēnesis

Medību dieviete bija slavena ar savu tiešumu un godīgumu. Artemīdas mēnesī dzimušie ir godīgi un mērķtiecīgi. Parasti viņi dievina dabu un bieži kļūst par tās dedzīgiem aizstāvjiem.

22. decembris – 20. janvāris – Hestijas mēnesis

Uguns sargātāja bija slavena ar savu spēju apvienot cilvēkus. Hestijas mēnesī dzimušie izceļas ar organizētību, pacietību un centību. Pateicoties šādiem cilvēkiem, ir iespējamas patiesi lielas lietas, kas prasa daudzu cilvēku pūles.

Lūk, cik ziņkārīgs izrādās grieķu zvaigžnu aplis. Kādreiz aizrāvos ar sengrieķu mitoloģijas lasīšanu, es pat nevarēju iedomāties, ka gudrā Atēna ir mana patrone.