Laimīgi atradumi: ko paņemt līdzi mājās, lai dzīvē gūtu veiksmi

Bieži mēs saskaramies ar lietām, kuras kāds ir nometis. Daži no šiem atradumiem var kļūt par īstiem talismaniem un ienest dzīvē pozitīvas pārmaiņas. Viņus aizved mājās un noliek nomaļā vietā, lai rastu laimi un labklājību.

Daudzi cilvēki zina, ka atradumi var būt bīstami, īpaši, ja paņemat priekšmetu krustojumā. Tomēr ne visās lietās ir negatīva enerģija. Eksperti piedāvā iepazīties ar laimīgiem atradumiem, kuru glabāšana palīdzēs atrast laimi un piesaistīt veiksmīgas pārmaiņas dzīvē.

Vecā atslēga

Mūsdienu taustiņiem nav tādas enerģijas kā senajām. Krāšņi, smagi, ar interesantu bārdu tie kļūs par īstu pārpilnības simbolu. Šo atslēgu paņem uzmanīgi, nepieskaroties tai ar rokām. To paņem ar šalli vai cimdu, un mājās apber ar sāli, lai attīrītu no svešas enerģijas. Gatavo talismanu sažņaudz dūrē un pēc tam pakar nomaļā vietā pie durvīm.

Lasi arī: Visdrosmīgākie zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas nebaidās ne no kā!

Lasi arī: Retas dvēseles cilvēks! Labvēlīgākās zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

Antīka monēta

Ne visu naudu var paņemt, taču atrasta, sadzīvē sen neizmantota monēta var nest laimi mājā un labklājību saimniekam. Monētu arī kādu laiku iemērc sālī un pēc tam iemet krājkasītē vai novieto naudas glabāšanas vietā. Šāda monēta palīdzēs arī tad, ja to noliksi zem sliekšņa vai ievietosi durvju rāmī.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment