Retas dvēseles cilvēks! Labvēlīgākās zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

Šodien mūsu burvju bumba stāsta, kura no zvaigžņu zīmēm ir pati laipnība. Varbūt tas esi tu?

12. vieta – Dvīņi

Godpilno pēdējo vietu labo zīmju aplī ieņem Dvīņi – un nebūt ne dabas ļaunprātības dēļ, kā varētu iedomāties. Šeit viss ir daudz sliktāk. Īsts ļaundaris vismaz rūpējas par savu tuvāko, savukārt Dvīņiem nav nekā. “Mums nav vienalga par tevi” ir viņu devīze. Kopumā mēs, nožēlojami cilvēki, parasti pieskaramies Dvīņiem – līdzīgi kā mīļiem sīkiem kāmjiem. Bet būsim godīgi: piemēram, vai jūs patiesi jūtat līdzi kāmju problēmām? Tas pats.

11. vieta – Mežāzis

Mežāža patiesās emocijas slēpjas olā, ola pīlē, pīle zaķī, zaķis mainīja identitāti un dēvē sevi par zobenzobu gliemezi, lai neviens neuzminētu. Tāpēc jūs varētu domāt, ka Mežāži nemaz nav laipni, un uzminiet ko? Kā tas ir. Tāpēc, ka Mežāzis savu laipno attieksmi pret kādu pauž nevis vārdos, bet darbos, turklāt vērienīgi: pret kuru Mežāzis ir laipns, tas dzīvo kā Kristus klēpī. Taču ar šādu attieksmi, protams, nepietiek visiem, tāpēc Mežāži ir laipni tikai pret tiem, kas to ir pelnījuši. Un, atklāti sakot, tādu ir maz. Homeopātiski maz, mēs teiktu.

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Lasi arī: 5 vienkāršas lietas, kas var kļūt par spēcīgiem talismaniem

10. vieta – Vēzis

Negaidīts pagrieziens! Vēži, šie brīnišķīgie, sirsnīgie cilvēki, kuriem ir žēl visus bāreņus, nožēlojamos un slikti izglītotos, kuri pēc virtuves psihoterapijas seansa ir gatavi burtiski pabarot, iedot padzerties un iemidzināt. nemaz nav laipns. Es domāju – tev. Vēži patiešām ir laipni tikai pret ģimeni un draugiem, bet visiem pārējiem viņi ir gatavi sniegt augstākminēto, bet ne vairāk. Īsāk sakot, viņi jums naudu nedos.

9. vieta – Auns

Pirmkārt, Auns laipnību uzskata par vājumu: pirms tu to pamanīsi, šie bāreņi un nožēlojamie cilvēki sēdēs uz tava varenā kakla un pieprasīs, lai tu viņiem pasniedz kakao un zefīru, kā arī paldies, ja viņi nerakstīs sūdzību par nepietiekami silts vējš, kas viņiem tika iepūsts zināmajā vietā. Šoreiz. Un divi – jā, viņi paši ir vājinieki! Tiem, kam vajadzīga citu laipna attieksme, ir vieta dzīves malā. Ļaujiet viņiem stāvēt un vicināt kabatlakatiņus mūsu bruņuvilcienā, kas pilnā ātrumā steidzas gaišā nākotnē. Šī ir Sparta!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment