Visdrosmīgākie zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas nebaidās ne no kā!

Ko nozīmē būt drosmīgam? Tātad runa ir par cilvēkiem, kuri nebaidās pārkāpt noteikumus, peld pret straumi, kuriem ir pietiekami daudz pārdrošības un drosmes atklāti paust savas vēlmes un prasīt vairāk, nekautrējas paust savu viedokli un neseko apkārtējo vadībai. . Tātad, kuras ir visdrosmīgākās zvaigžņu zīmes?

Auns

Auns, bez šaubām, būtu visdrosmīgāko zvaigžņu zīmju ranga augšgalā. Auniem piemīt apbrīnojama drosme un spēks, un viņi spēj likt pasaulei riņķot ap sevi. Viņi nebaidās uzsākt ko jaunu un neturas pie vecā no visa spēka. Aunam pīrāgs debesīs noteikti ir labāks nekā putns rokā, un šī drosmīgā pieeja dzīvei atmaksājas. Šķiet, ka pasaule ļaujas Auna pārdrošībai un dod viņiem visu, ko viņi lūdz.

Vērsis

Vērsis nav viena no drosmīgajām zvaigžņu zīmēm. Viņš ir aprēķins, gudrs, konservatīvs un labprātāk paļaujas nevis uz bezkaunību, bet uz uzticamākām lietām: darbu, pacietību, neatlaidību. Vēršus par uzdrīkstēšanos var saukt tikai tādā ziņā, ka viņi grūtību priekšā neapmaldās un nelaiž mašīnu atpakaļgaitā, bet kā tanki stumjas uz priekšu, nemitīgi paturot prātā gala mērķi.

Lasi arī: Aromātiska paciņa veiksmei: kādi augi piesaista mājām veiksmi un labklājību

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Dvīņi

Dvīņus vada inteliģence, racionalitāte un lietderīgas rīcības princips, nevis kāda izdomāti pieklājības vai pienākuma noteikumi. Tāpēc šīs zvaigžņu zīmes pārstāvju vidū ir tādi, kas spēj uz nekaunību uz morāles principu vai citu labās attieksmes rēķina. Starp Dvīņiem bieži ir manipulatori un tādi, kas ir gatavi melot, nebaidoties no citu nosodījuma.

Vēzis

Vēzis reti ir drosmīgs gan attiecībā uz dzīvi, gan attiecībā uz citiem cilvēkiem. Šī zvaigžņu zīme bieži ir piesardzīga, atkāpusies, šaubās par katru savu soli un vārdu un ļoti baidās no nākotnes. Lai vestu Vēzi uz priekšu, viņam blakus vajadzīgs kāds drosmīgāks un bezbailīgāks biedrs, kura ietekmei uzticīgais Vēzis nepretosies. Viņš pats ilgi stāv uz vietas un bieži vien neuzdrošinās spert nevienu soli, jau iepriekš zinot, ka nekas neizdosies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment