Kāpēc izmantot kaķu pakaišu pildvielu augiem: dariet to tagad

Dārzkopjiem un puķkopjiem, kuriem patīk viss bioloģiskais, jāzina, ka augsnei vislabāk ir izmantot kaķu pakaišus.

Kaķu pakaišu kastes pildvielas var būt īsts ieguvums piemājas dārzkopjiem. Ir daudz veidu, kā to izmantot gan dārzeņu dārzā, gan istabas augiem. Kaķu pakaiši zemei kļūs neaizstājami, ja izprot to īpašības.

Kas ietilpst kaķu pakaišu pildvielas sastāvā

Tagad ir daudz kaķu pakaišu kastes pildvielas variantu. Kaķiem patīk viss dabiskais. Jebkura ķīmija, kas viņiem var būt nepatīkama, netiek izmantota pūkaino kaķu kopšanai. Šajā ziņā pildviela tiek izmantota dabīga.

Piemēram, to var izgatavot no zāģu skaidām, kukurūzas raušiem, māla, ceolīta un citiem materiāliem. Šādā gadījumā pildvielas ražotāji bieži vien pievieno sastāvdaļas, kas palīdz cīnīties ar smakām un neļauj vairoties dažādiem mikroorganismiem. Šim nolūkam tiek izmantota soda, kokogles, sudraba joni u. c.

Lasi vēl: Ar ko apstrādāt puķu dobi no kaitēkļiem, kad kūst sniegs: neiedomājama metode

Izrādās, ka pildījumam ir ļoti plaša funkcionalitāte, lai to varētu izmantot dārzā un istabas augiem. Šim nolūkam derēs tikai dabīga un neizmantota pildviela. Jo īpaši mēs runājam par pildījumu, kas izgatavots no zāģu skaidām, kuras augstu vērtē visu bioloģisko lietu cienītāji.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment