Ko mājā ienes orhideja un kāpēc tev noteikti vajag audzēt šo skaisto ziedu savās mājās

Orhidejas jau izsenis tiek uzskatītas par lielisku mājas rotājumu. Jau 7. gadsimtā pirms mūsu ēras tās tika dāvinātas kā tīru nodomu un apbrīnas simbols. Bet vai orhidejas patiesi ienes mājās harmoniju un laimi?

Daži ezotērikas piekritēji uzskata orhidejas par īstiem augu pasaules “vampīriem.” Īpaši šī īpašība izpaužas naktī, tāpēc tās nav ieteicams turēt guļamistabā. Ir teikts, ka orhideja var “atņemt” cilvēka spēkus, kamēr tas guļ. Bet kāda ir patiesība? Iztirzāsim šajā rakstā, un sapratīsim, kāpēc tev patiesībā noteikti VAJAG šo augu savās mājās.

Lasi arī: Merrilina Kerro paziņo, ka šīm 4 Zīmēm līdz 16. Septembrim sagaidāma liela naudas veiksmes

 

Par orhidejām

Orhidejas ir vieni no izsmalcinātākajiem un pievilcīgākajiem ziediem pasaulē, pazīstami ar savu eleganci, izsmalcinātību un eksotisko skaistumu. Šie ziedi ir ārkārtīgi dažādi, ar vairāk nekā 25 000 dažādu sugu un tūkstošiem hibrīdu, kas sastopami dabā. Orhidejas var atrast gandrīz visur — no tropu mežiem līdz mērenajiem reģioniem.

Tās ir dažādās formās, izmēros un krāsās, sākot no baltas, rozā, dzeltenas līdz dziļi purpursarkanām un pat zilām, bieži vien ar unikāliem rakstiem un detaļām, kas padara katru ziedu īpašu.

Pastāv arī viedoklis, ka orhidejas “atbaida” vīriešus no mājas. Un tas viss tāpēc, ka padara viņus pasīvus un mīkstus. Ezotēriķi saka, ka jaunām neprecētām meitenēm orhideju turēt mājās noteikti nav vērts.

 

 

Patiesībā..

Tomēr ne viss ir tik viennozīmīgi. Jau izsenis tiek uzskatīts…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment