Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: daudzi saskarsies ar smagām situācijām!

Tuvojas jauna nedēļa, un līdz ar to nāks jaunas cerības, jauni kāpumi un kritumi. Nevajag domāt, ka viss jau ir iepriekš noteikts, jo savu likteni tu raksti pats, bez ārējas palīdzības.

Kopumā nakts zvaigžņu stāvoklis šobrīd nav tas labākais, bet līdz nedēļas beigām kļūs vēl sliktāks. Galu galā 25. datumā Jupiters ieies Dvīņu zīmē, tāpēc tas kļūs ļoti negatīvs.

Tāpēc brīvdienās vēlams nepakļaut sevi briesmām un neriskēt.

Auns

Aunam šobrīd nevajadzētu atrasties cilvēku tuvumā, taču joprojām ir svarīgi izrādīt mīlestību un cieņu pret mīļajiem. Pagaidām nav vēlams meklēt jaunas paziņas.

Labāk komunicēt ar tiem, kuri nesatracina un neprovocē pāreju uz nepatīkamām tēmām. Labāk nestāstiet cilvēkiem, kas Aunam viņu uzvedībā nepatīk.

Tagad ir ārkārtīgi bīstami dzert pārāk daudz stipro dzērienu un dot tukšus solījumus.

Vērsis

Šonedēļ Vērsim jāmēģina izlīgt mieru ar cilvēkiem, ar kuriem iepriekš bija kādas problēmas. Iznīcinošais Jupiters noteikti to apstiprinās.

Tu vari pastāstīt mīļotajam par savu nožēlu un jūtām, kā arī lūgt piedošanu par Vērša agrāk teiktajiem vārdiem. Vientuļajam Vērsim tagad nav labākais laiks dvēseles radinieka meklēšanai.

Labāk ir darīt mierīgu un izsvērtu, saprotamu un pazīstamu darbu.

Lasi vēl: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: esiet uzmanīgi, jūs ieskaus negodīgi cilvēki!

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņus var nomocīt dienu trulums, rutīna un izmisums. Mīlestībā svarīgi izvirzīt kopīgus mērķus. Varbūt jums vienkārši jāpavada vairāk laika ar ģimeni un mīļajiem, bet darot dažādas lietas.

Ir svarīgi dot vairāk brīvības cilvēkiem, kas jums rūp visvairāk, kā arī viņus nekritizēt. Labāk, gluži pretēji, atbalstīt viņus visos iespējamos veidos, būt elastīgam. Nav nepieciešams mest sevi darbā.

Vēzis

Vēžiem ir svarīgi atlicināt spēkus kopīgām ģimenes lietām un atrast sev radinieku. Darbam tagad būtu jāatstāj otrajā plānā. Naudu labāk tērēt ļoti uzmanīgi.

Tas ir ļoti svarīgi, jo tie nav mūžīgi, un vēlme uzdāvināt sev vai kādam jauku dāvanu pagaidām var pieklusināt, ja maciņš to neļauj. Šonedēļ veiksmi nesīs romantika un mīlestība. Vēžiem ir jāmīl tie, kas viņus mīl.

Lauva

Lauvām nevajadzētu pilnībā nodoties jūtām. Mīlestības jomā labāk neriskēt, lai saglabātu mīlestību. Tas pats attiecas uz darbu.

Pat nelieli riski var pielikt punktu tālākai finanšu attīstībai. Pat mazākais strīds šonedēļ var kļūt destruktīvs, tāpēc ir jāsavaldās.

Šobrīd nav piemērotākais brīdis savu plānu īstenošanai, tāpēc labāk sākt plānošanu.

Jaunava

Jaunavām patīk domāt, ka viss ir tikai cēlonis un sekas, taču šonedēļ tas tā nebūs. Ir svarīgi meklēt jaunus veidus, kā sasniegt mērķus.

Ir pienācis laiks spert dažus soļus, lai tuvotos saviem sapņiem, mērķiem. Radoša attieksme finansiālos jautājumos un darbā palīdzēs kļūt daudzkārt veiksmīgākam, taču jāuzmanās, lai nesabojātos un nepārcenstos. Vajag saglabāt vēsu prātu.

Svari

Svariem šonedēļ vēlams ātri sakārtot parādus darbā. Šīs septiņas dienas zvaigžņu eksperti sauc par pasīvās aktivitātes dienām.

Lai cik pretrunīgi tas neizklausītos, darbībai darbā jābūt pēc iespējas atdalītākai un vientuļai. Labāk nevienam neko nejautāt. Ir svarīgi darīt to, kas jādara, un arī neatlikt to, kas jādara tieši tagad.

Skorpions

Iespējams, laika posmā no 20. līdz 26. maijam Skorpionu fiziskais un emocionālais stāvoklis stipri pasliktināsies. Daudz biežāk Skorpioni saskarsies ar dilemmām.

Nav nepieciešams nevienu nepamatoti apsūdzēt. Mīlestības attiecībās labāk visu vainu par kopējo neveiksmi uzņemties uz sevi. Tas palīdzēs Skorpioniem kļūt par varoni savai otrajai pusei.

Nav nepieciešams pieņemt pārsteidzīgus lēmumus – labāk pagaidīt, kamēr emocijas sāks atkāpties.

Lasi vēl: Austrumu prognoze nedēļai no 2024.gada 20. līdz 26.maijam: daudzus skars negaidīti satricinājumi!

Strēlnieks

Strēlniekam veiksmi dos tikai mierīgums. Ja viņi uz visu sāk reaģēt tā, kā vēlas apkārtējie, tad ļoti drīz viss var sabrukt. Strēlniekiem jāiemācās novērtēt to, kas viņiem tagad ir.

Droši varat vienoties par palīdzību no mīļajiem – pārmērīga lepnība neko neatrisinās. Viņa tikai vilks Strēlnieku līdz apakšai.

Ja kāds pateiks ko sliktu, Strēlniekiem tas nebūs jāuztver nopietni. Cilvēki tagad mēdz teikt lietas, ko viņi vēlāk nožēlos.

Mežāzis

Visiem Mežāžiem, kuri ir pieraduši būt līderiem, uz laiku būs jāatstāj pirmās pozīcijas. Fakts ir tāds, ka viņu lēmumi nebūs tik labi kā iepriekš.

Darbā vari riskēt, bet mīlestībā pavēlošs tonis kļūs par galveno laimes ienaidnieku. Otra puse var būt ļoti aizvainota. Šis ir labs laiks mieram un vientulībai.

Paaugstinātas nervozitātes gadījumā ar cilvēkiem labāk nekomunicēt vispār.

Ūdensvīrs

Šī būs ļoti grūta nedēļa, īpaši sestdien un svētdien bīstamā Jupitera dēļ. Ar cilvēkiem būs daudz grūtāk atrast kompromisu, tāpēc Ūdensvīri var daudz biežāk strīdēties un konfliktēt.

Arī tuvi cilvēki kaitinās Ūdensvīru. Šis ir liekulības, melu un nodevības laiks. Ir svarīgi pareizi reaģēt uz kritiku, kā arī pašam būt konstruktīvam un kodolīgam.

Zivis

Lai gūtu panākumus, Zivīm būs jāpieņem lēmumi, kurus citreiz nebūtu pieņēmuši. Tagad jums nevajadzētu nevienu provocēt, īpaši savus mīļotos.

Zvaigžņu eksperti iesaka taupīt spēkus un sākt uzraudzīt savu veselību. Mums jārūpējas, lai cilvēki biežāk saskatītu Zivju pozitīvās puses.

Tas palīdzēs šīs Zīmes pārstāvjiem gūt panākumus mīlestībā un biznesā.

Centieties nenest problēmas no darba mājās un otrādi. Ir svarīgi iemācīties abstrahēties no visa, kam ar jums nav nekāda sakara. No 20. līdz 26. maijam nauda, ​​veiksme un mīlestība ir pakārtoti mierīgumam, pārliecībai, labestībai un spējai savaldīt sevi.

Leave a Comment