Finanšu prognoze: dažām zodiaka zīmēm nedēļa no 3. līdz 9. jūnijam gaidāma peļņa

Finanses šonedēļ dažus Zodiaka apļa pārstāvjus iepriecinās ar savu klātbūtni, citiem, savukārt, nāksies saskarties ar neparedzētiem izdevumiem.

Auns

Laiks ir labvēlīgs jebkāda mēroga finanšu darījumiem, tāpēc vēlams savlaicīgi veikt svarīgus maksājumus: to reģistrācija notiks, un tie paši jau tuvākajā laikā nesīs solīdu peļņu.

Vērsis

Nav vēlams piedalīties apšaubāmos finansiālos darījumos: risks, ko tie ietver, būs nepamatots, un zaudējumi būs daudz lielāki nekā iluzoriskie ieguvumi un peļņa.

Dvīņi

Laiks ir labvēlīgs tirdzniecībai: tiem, kuri jau sen ir vēlējušies kaut ko pārdot vai iegādāties, vajadzētu izmantot izdevību – jebkurā gadījumā var rēķināties ar veiksmi un līdz ar to labām dividendēm.

Vēzis

Neņemies risināt svarīgus finanšu jautājumus emociju iespaidā – nauda to nemīl, tiem nepieciešama apdomīga un praktiska pieeja, un jūtu aptumšotas smadzenes, visticamāk, nedos iespēju nopelnīt.

Lauva

Profesionāli – un līdz ar to arī finansiāli panākumi – gaida tos, kuri, strādājot, domās nevis par rezultātu, bet par procesu: tikai izbaudot pašu darbību, būs iespējams kaut ko nopelnīt.

Jaunava

Tu vari un tev vajadzētu uzņemties citu cilvēku darbu, it īpaši, ja to lūdz priekšniecība: ja paveiksi to ātri un efektīvi, vari rēķināties ar uzslavām un algas paaugstinājumu.

Svari

Tiem, kuri sapņo par lielākas algas saņemšanu nekā tagad, zvaigznes iesaka sēsties pie rakstāmgalda: jaunas zināšanas ļaus ieņemt apskaužamu un daudzsološu amatu ar atbilstošu – lielāku – algu.

Skorpions

Jābūt pēc iespējas uzmanīgam pret idejām, kas šajās dienās nāks prātā, – tieši šīs idejas, tiekot realizētas, nesīs gan profesionālu atzinību, gan pienācīgu peļņu.

Strēlnieks

Labāk atteikties no svarīgiem finanšu darījumiem: pat neliela kļūda – vai pārrakstīšanās – var radīt nopietnas sekas: gaidītās peļņas vietā var viegli gūt zaudējumus.

Mežāzis

Finanšu darījumus var veikt tikai tad, ja tie ir rūpīgi sagatavoti: ir skrupulozi jāaprēķina visi iespējamie riski un tikai tad uz dokumenta jāuzliek savs paraksts.

Ūdensvīrs

Finanšu partneri, visticamāk, nesniegs nekādu palīdzību, un var arī, tēlaini izsakoties, likt kāju durvīs, tāpēc šajā laikā tev jāpaļaujas tikai uz sevi.

Zivis

Jāatturas no pārmērīgas tērēšanās. Ja tu neturēsies pie saprātīgiem uzkrājumiem, nauda var diezgan ātri beigties, un tev nāksies sevi ierobežot nepieciešamajā.

 

Leave a Comment