Kā tikt galā ar negatīvo enerģiju, ko sūta jums jūsu slēptie ienaidnieki

Cilvēki ar vāju enerģētisko lauku visbiežāk cieš no ārējas negatīvas ietekmes. Dažreiz šķiet, ka negatīvā enerģija ir visur: uz ielas, mājās, garāmgājējos un paziņas.

Visas dienas laikā mēs varam uztvert lielu daļu mums adresētu skatienu un rupju vārdu. Tas viss var uzlādēt mūs ar sliktu garastāvokli vai pat pilnībā atņemt mums vitalitāti.

Mēs saņemam negatīvas emocijas gandrīz katru dienu bez jēgas. Bet, neskatoties uz to, mēs nemaz necenšamies no tiem atbrīvoties.

Tikmēr mūsos uzkrājas negatīvisms, kas var izraisīt slimību saasināšanos, jaunu slimību rašanos un nervu sabrukumu.

Ir vairāki veidi, kā tikt galā ar negatīvismu. Vienkāršākais ir koncentrēties uz uguni. Aizdegta svece, kamīns vai uguns – derēs jebkas.

Koncentrējieties uz uguns liesmu un mēģiniet ļaut savām domām plūst. Nemēģiniet domāt un kontrolēt savas domas. Vienkārši atpūtieties un izbaudiet miera un harmonijas vilni, kas lēnām ieplūst tevī.

Pēc šī vienkāršā rituāla jūs jutīsiet, ka jūsu trauksme ir pazudusi. Šī metode, kā tikt galā ar negatīvismu, ir jāatkārto katru vakaru.

Pēc kāda laika jums var šķist, ka esat kļuvis mazāk uzņēmīgs pret ārējo faktoru ietekmi.

Jūs varat attīrīt sevi no negatīvisma, izmantojot ūdens procedūras. Ejiet vannā, atpūtieties, sajūtiet, ka ar katru elpu jūs piepilda miers un laipnība.

Pastaiga pie dīķa labvēlīgi ietekmē arī mūsu iekšējo stāvokli. Skatoties uz ūdeni, klausieties tā troksni, kurnēšanu un šļakatām. Koncentrējieties uz šo skaņu un mēģiniet atbrīvoties no visām negatīvajām domām.

Lasi vēl: Omīte ieteica kopā ar tomātiem stādīt šos augus, tad tomāti dos lielu ražu

Visbiežāk mēs saņemam negatīvu enerģiju no citiem cilvēkiem. Strīdi, rupjības, skaudība un tenkas var ļoti ietekmēt mūsu enerģētisko lauku.

Lai pārtrauktu emocionālo saikni ar nepatīkamu cilvēku, apgulieties uz horizontālas virsmas, atpūtieties un aizveriet acis. Lēnām ieelpojiet un izelpojiet, klausieties elpošanu.

Kad esat pilnībā koncentrējies uz to, turiet gaisu. Centieties to turēt plaušās pēc iespējas ilgāk. Kad jūtat, ka vairs nevarat dzīvot bez gaisa, izelpojiet, cik vien iespējams.

Kopā ar jūsu izelpu pārtrūks emocionālā saikne ar jūsu pāridarītāju.

Jūs varat arī atbrīvot savu māju no negatīvisma. Ir arī daudzi veidi, kā to izdarīt. Viens no tiem ir grīdas mazgāšana ar augu šķīdumu.

Ūdens spainī jāpievieno vērmeles, asinszāli, piparmētra un auklas. Ir vērts mazgāt “netīro” enerģiju, neizmantojot mopu, tas ir, ar rokām.

Svētīgās sveces labvēlīgi ietekmē enerģētisko atmosfēru mājā. Tie ir jānovieto visā mājā, jāaizdedzina un jāatstāj degt uz nakti.

Uguns liesma ne tikai radīs romantisku un noslēpumainu atmosfēru mājā, bet arī nodedzinās visu negatīvo.

Svarīgi ir ne tikai cīnīties ar negatīvo enerģiju, bet arī uzlādēties ar pozitīvismu. Lasiet nākamo rakstu par to, kā uzlādēt sevi ar pozitīvu enerģiju.

Leave a Comment