Bioenerģijas speciāliste ieteica steidzami atbrīvoties no šīm lietām!

Mūsu pasaulē visam ir sava enerģija, pat tiem priekšmetiem, kurus lietojam ikdienā.

Tā kā enerģija var būt ne tikai pozitīva, bet arī negatīva, ir vērts zināt, kādas lietas var negatīvi ietekmēt cilvēku.

Atmiņas

Visas lietas var iedalīt vairākos veidos. Pirmais veids ir lietas-atmiņas. Tā varētu būt dāvana no mīļotā cilvēka, kas sākotnēji nes sevī pozitīvas enerģijas lādiņu, vai vienkārši mantiņa, ar kuru paliek labas atmiņas.

Tomēr atmiņas var būt gan labas, gan sliktas. Attiecīgi jums nevajadzētu turēt mājās lietas, kas izraisa negatīvas emocijas.

Amuleti

Otrais veids ir amuleti. Tie ir talismani un amuleti, kas ir paredzēti, lai saglabātu jūsu sirdsmieru un novērstu negatīvismu no jums.

Talismani, kā likums, vienmēr nes tikai pozitīvu enerģiju. Tomēr ir reti gadījumi, kad talismani, gluži pretēji, kļūst par visu neveiksmju cēloni.

Enerģiju saturošas lietas

Trešais veids ir lietas ar iegultu enerģiju. Daudzas lietas labi absorbē cilvēka enerģiju, emocijas un noskaņojumu.

Atbilstoši tam nevajadzētu glabāt mājās lietas, kuras, piemēram, izmantojāt smagas slimības laikā.

Lietas – enerģijas vampīri

Ceturtais lietu veids ir vampīru lietas. Šādu objektu enerģija satur iznīcinošu spēku. Šis ir veids, par kuru mēs runāsim. Objekti, kuriem ir destruktīvs spēks, ietver visu, ko var saistīt ar aizkapa dzīvi.

Lasi vēl: Šķipsniņa spainī – un gurķi ir pilnībā piepildīti ar sievišķajiem ziediem: ir tikai daži tukši vīrišķie ziedi, un krūmi nes augļus skrējienā

Piemēram, figūriņas no kaula, ragiem un dzīvnieku ādām, spalvu izstrādājumi un viss tamlīdzīgs. Arī suvenīri galvaskausu, skeletu un zārku attēlu veidā rada enerģijas briesmas.

Tas ietver arī aizgājušo fotogrāfijas. Fotogrāfijas ir apveltītas ar īpašu enerģijas lādiņu, tās saglabā atmiņu par ne vienmēr labajiem pagātnes mirkļiem, tāpēc visas fotogrāfijas, kas izraisa nepatīkamas atmiņas, labāk neglabāt mājās.

Aizgājušo cilvēku mantas nedrīkst glabāt. Tie izstaro aizkapa enerģiju un var jums kaitēt. Tas jo īpaši attiecas uz to cilvēku priekšmetiem, kuri aizgājuši nedabiski.

Jums vajadzētu arī atbrīvoties no lietām, kas iegūtas neparastā veidā. Piemēram, jūs pēkšņi atradāt adatu vai adatu, kas iestrēdzis grīdlīstē vai durvīs pie ieejas jūsu mājā.

Visas bojājuma pazīmes ir acīmredzamas. Ja tas ir metāla priekšmets, tad tas ir jāsadedzina ugunī, jānomazgā ar ūdeni un jāuzsilda Saulē.

Tad jums vajadzētu apglabāt šo priekšmetu mazapdzīvotā vietā. Tādā veidā jūs atbrīvosiet savu māju no negatīvās enerģijas un lāstiem.

Īpaša uzmanība ir pelnījusi preces, kuras saņēmāt nejauši. Piemēram, uz ceļa atrastas dārglietas vai nauda.

Jūs nezināt viņu iepriekšējā īpašnieka likteni un enerģiju? Atrastās lietas nevajadzētu glabāt ilgu laiku, jo tās var nodarīt jums kaitējumu un reti palīdz piesaistīt veiksmi. Labāk neriskēt.

Leave a Comment