Kabaču pagatavošana korejiešu gaumē neaizņem daudz laika un pūļu, un rezultāts jūs patīkami pārsteigs. Tie garšo pēc sēnēm.
Šodien es aicinu izlasīt kabaču gatavošanas instrukciju pēc korejiešu receptes. Es jums apliecinu, jūs nekad nebūsiet ēduši kaut ko tik garšīgu!
Kabaču pagatavošana korejiešu gaumē
SASTĀVDAĻAS
1 kabacis
1 ēd.k. milti
1 tējk. paprikas pulvera
0,5 tējk. sinepes
1 ēd.k. sojas mērces
1-2 daiviņas ķiploku
0,5 tējk. sāls
0,5 saišķis diļļu
garšvielas pēc garšas
augu eļļa cepšanai
SAGATAVOŠANA
1.Nomazgājiet kabaci, nomizojiet to un pēc tam vispirms sagrieziet sloksnēs un pēc tam šķēlēs.
2.Kabaci liek bļodā, pievieno miltus un papriku. Kārtīgi samaisa.
3.Cepiet kabaci sakarsētā pannā ar augu eļļu, līdz tie ir mīksti. Nepārtraukti maisiet ar silikona lāpstiņu.
4.Atsevišķā traukā sajauc sojas mērci ar sinepēm, pievieno uz mazās rīves sarīvētu ķiploka daiviņu.
Pievienojiet sāli un iecienītākās garšvielas. Ja vēlaties, varat pievienot arī nedaudz sausa bazilika, taču tas nav piemērots visiem.
Lasi vēl: “Vasara burciņā” ir iecienīti ziemas salāti visai ģimenei: salāti, uzkoda un piedeva
Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja izmantojat koncentrētu sojas mērci, sāls nav jāpievieno. Bet šeit ir svarīgi koncentrēties uz savu gaumi!
5.Sasmalciniet dilles un arī pievienojiet bļodā ar mērci. Visu kārtīgi samaisiet līdz viendabīgai masai.
6.Sagatavotos apceptos kabačus liek bļodā. Karstajiem kabačiem pievieno mērci. Kārtīgi samaisa. Ļaujiet kabačiem ievilkties 10-15 minūtes un pēc tam pasniedziet. Labu apetīti!
Kā redzat, kabaču korejiešu gaumē pagatavošana prasīs ne vairāk kā 15 minūtes un tikpat daudz arī to marinēšana.
Un jā, sāli labāk nepievienot. Sojas mērce dara savu. Pievienoju arī kinzu, sanāk neticami garšīgi!
Lai izmantotu mazāk trauku, mērci var pagatavot uzreiz kopējā bļodā. Es noteikti mēģināšu tā darīt ar kabačiem nakošajā reizē.
Mana ģimene šos kabačus apēd burtiski acu mirklī. Tāpēc es iesaku pagatavot divas porcijas uzreiz, lai visiem pietiek!