Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam: iemācieties baudīt dzīvi!

Otrais vasaras mēnesis tuvojas beigām. Mūsos vēl ir palicis silts laiks, taču šī nedēļa būs pēdējā no garā labvēlīgā cikla. Zvaigžņu eksperti jums pastāstīs, kā un ko katrai zīmei vajadzētu darīt, lai tā būtu vislabākajā.

Jums un man būs daudz spēka un enerģijas, lai sasniegtu mērķus un atrisinātu dažādas problēmas. Ja pēkšņi jūtat, ka jūsu “enerģijas krātuve” ir tukša, nekrītiet izmisumā.

Izmantojiet īpašu mantru, tērzējiet ar jaukiem cilvēkiem, nodarbojieties ar savu iecienītāko hobiju.

Šī nedēļa ir ne tik daudz par sasniegumiem, bet gan par regularitāti un dzīves baudīšanu. Visums mēģinās mums iemācīt baudīt dzīvi un baudīt mirkli. Nesteidzieties un esiet informēts.

Auns

Finanšu un darba jomā Aunam nav gaidāma kavēšanās vai problēmas. Visam sliktajam ātri jāmainās uz labo pusi.

Veicot pirkumus un sniedzot solījumus, ir vērts vairāk laika veltīt iepriekšējai pārbaudei. Nav nepieciešams sev neko liegt, bet labāk ir ietaupīt naudu.

Nedēļas galvenais notikums būs nevis darbs, bet līdzsvars starp darbu un atpūtu, harmonija it visā.

Vērsis

Vērsim ir jāpasargā sevi no citu cilvēku negatīvās enerģijas. Paredzams, ka enerģijas vampīri, toksiski cilvēki un ļaundari uzplauks.

Biznesā un darbā zvaigžņu eksperti iesaka paļauties tikai uz sevi un uzticamiem cilvēkiem. Komunikācijā ar jauniem klientiem un partneriem vēlams būt uzmanīgākam.

Vērsim būs daudz fiziskā spēka un veiksme mīlestībā, pateicoties Venēras spēkam.

Dvīņi

Mīlestībā Dvīņiem viss būs pēc iespējas mierīgāks. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes cilvēkiem darīt pēc iespējas vairāk patīkamu lietu tuviniekiem, bērniem un viņu tuvajiem.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam: izvairieties no negatīviem cilvēkiem un centieties domāt pozitīvi!

No 29. jūlija līdz 4. augustam jūs varat doties nelielā atvaļinājumā, doties kopā izbraucienos, pavadīt laiku mājās un pulcēties ar visu ģimeni vasarnīcā.

Organizatoriskās prasmes, visticamāk, noderēs darbā un mājās.

Vēzis

Šo septiņu dienu laikā Vēži varēs satuvināties ar radiem un draugiem un pacelt savas mīlas attiecības jaunā līmenī.

Vēlams atvieglot ģimenes vakariņas un tikšanos ar draugiem. Šis būs ideāls laiks, lai kopīgi komunicētu un palīdzētu viens otram.

Ir arī vieta romantikai, tāpēc jums nevajadzētu pavadīt daudz laika vienatnē. Retro Merkurs sāksies tikai nākamnedēļ, bet jau tagad Vēžiem jāprot abstrahēties no tiem, kas nes tikai negatīvismu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment