Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam: iemācieties baudīt dzīvi!

Lauva

Darbā un lietās Lauvām vēlams izrādīt lielāku iniciatīvu: pretējā gadījumā viņi nevarēs palielināt savus ienākumus.

Ūdens zem guļoša akmens netek: iespējams, ka šī nedēļa kļūs nedaudz nervoza un saspringta, taču trauksmi saukt nevajag.

Saziņa ar mīļajiem, romantika un mīlestība palīdzēs mazināt stresu un nogurumu. Jūs varat flirtēt un izveidot īslaicīgus romānus vai sākt kaut ko nopietnu.

Speciālisti iesaka ģimenes Lauvām risināt locītavu problēmas.

Jaunava

Jaunavām var būt vairāk darāmā nekā parasti, taču viņas ātri tiks ar tām galā. Tīrīšana palīdzēs mazināt nervu spriedzi, kā arī uzlabos mājas enerģiju, kas ir ārkārtīgi svarīgi jūlija un augusta mijā.

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Jaunavām nenoskaņoties kādam konkrētam rezultātam – viņām ir jāizbauda process.

Ja ļausiet savām ambīcijām virzīt jūs uz priekšu, ignorējot veselo saprātu, jūs, visticamāk, smagi zaudēsiet.

Svari

Svariem tagad vajadzētu saprast kaut ko svarīgu: neveiksmes ir gudrības un zināšanu avots, tāpēc pret tām jāizturas vienkāršāk.

Šiem cilvēkiem būs vēl septiņas dienas maksimāli pozitīvas enerģijas: zvaigžņu un planētu spēki būs ļoti harmoniski.

Tas pozitīvi ietekmēs darbu un naudu. Svariem šī ir ļoti laba nedēļa, jo viņi var droši uzņemties jebkuru uzdevumu. Jūs varat atrisināt tās lietas, kuras ir pastāvīgi atliktas.

Skorpions

Šis periods mīlestībai būs neticami pozitīvs. To varēs sajust tie Skorpioni, kuri joprojām ir vientuļi. Viņus gaida interesantas paziņas un daudz veiksmes.

Jūs varat flirtēt un izveidot īslaicīgus romānus vai sākt attiecības. Ģimenes Skorpioniem ir jāatrisina kopīgas problēmas, jo tad viņiem būs ilgi jāgaida labvēlīgs laiks.

Šis ir ļoti pozitīvs laiks ikvienam šīs zīmes pārstāvim. Nav nepieciešams mierīgi sēdēt.

Strēlnieks

Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekiem adekvāti uztvert viņiem adresētu kritiku un arī adekvāti kritizēt citus cilvēkus, lai viņus neaizvainotu.

Ir svarīgi atcerēties, ka jebkura. Pat visnegatīvākā pieredze noved pie zināšanām un gudrības. Šis ceļš ir rūgts, bet ārkārtīgi efektīvs.

Varat arī mēģināt mācīties no citu cilvēku kļūdām. Šī pieeja šo septiņu dienu laikā arī izrādīsies ļoti noderīga un efektīva. Uzmanīgie Strēlnieki būs spēcīgākie un produktīvākie.

Mežāzis

Mežāžiem ir jāizturas pret cilvēkiem objektīvi un jāiemācās iejusties viņu vietā. Šī prasme viņiem palīdzēs kļūt par labākiem vadītājiem, draugiem, vīriem un sievām, draugiem, tētiem un mammām.

Lasi vēl: Viņi sabojās jūsu dzīvi: dažādu zvaigžņu zīmju pārstāvju sliktākās īpašības

Nelabvēlīgais laiks vēl nav pienācis, taču tagad ir vērts padomāt par savu īpašumu – savas reputācijas un naudas – aizsardzību.

Iespējams, ka ienaidnieki jau izstrādā plānu, kā tikt galā ar Mežāžiem, tāpēc jums ir jādomā par to problēmu novēršanu, kas varētu sākties nākamnedēļ.

Ūdensvīrs

Spontanitāte ir spēcīgu emociju labākais draugs. Nedēļā no 29. jūlija līdz 4. augustam Ūdensvīri var uzvesties spontāni un rīkoties pēc iedvesmas. Tā nebūs kļūda.

Gluži pretēji, tas viņiem radīs daudz emociju un pozitivitātes. Jums ir jāatceras vārds “es gribu”, dodot sev kaut ko svarīgu un patiešām nepieciešamu.

Grūtos brīžos tuvumā noteikti atradīsies cilvēki, kas gatavi palīdzēt. Par to ir vērts pateikt “paldies” Venērai ar viņas mīlestības viļņiem.

Zivis

Zivīm nevajadzētu izrādīt nicinājumu pret cilvēkiem. Vajag ievērot citu cilvēku intereses, tad Visums šonedēļ dos tev vairāk veiksmes.

Nav nepieciešams sazināties ar tiem, kuriem apkārt jūtaties kā izlūks aiz ienaidnieka līnijām. Šonedēļ tev vajag darīt patīkamas lietas, veikt darījumus ar patīkamiem cilvēkiem un vispār darīt to, kas tev patīk.

Jums ir jāizklaidējas un jābauda dzīve.

Visums palīdzēs jums un man paātrināt mūsu domāšanu, palielināt lēmumu pieņemšanas ātrumu un kopumā būt stiprākiem un efektīvākiem visā.

Vēlam veiksmi laika posmā no 29. līdz 4. augustam. Paņemiet no dzīves visu, bet neaizmirstiet kaut ko dot pretī.

Leave a Comment