Zvaigžņu prognoze 2024. gada augustam: šīs meņesis būs grūts, nesāciet neko jaunu un nepieņemiet svarīgus lēmumus!

Mums visiem ir jābūt trumpim vai diviem jebkuram dzīves gadījumam. Augusta zvaigžņu prognoze šajā ziņā kļūs par uzticamu sabiedroto: tas pateiks, kad jābūt maigākam un kad jāparāda rakstura spēks.

Augustā būs manāma negatīva Merkura un Venēras, kas atrodas Jaunavas zīmē, ietekme.

Kopumā augusts lielākajai daļai cilvēku būs ļoti grūts laiks, taču īslaicīga vientulība palīdzēs palielināt izredzes gūt panākumus jebkurā biznesā, jo stiprina biolauku.

Lai mazinātu šo grūto periodu, zvaigžņu eksperti iesaka nesākt jaunas lietas vai pieņemt svarīgus lēmumus.

Auns

Auniem savā prātā ir jāpamodina tieksme pēc loģikas un mēra izjūta. Tas palīdzēs tikt galā ar pārmērīgu emocionalitāti un sāpīgu agresivitāti.

Daudzi Auni spēs kontrolēt savu dzīvi, neskatoties uz grūtībām. Ir ārkārtīgi svarīgi, lai visi lēmumi būtu pareizi un pārdomāti.

Zvaigžņu eksperti arī iesaka laicīgi iet gulēt, ievērot rutīnu un retāk pirms gulētiešanas lietot gadžetus, jo tie negatīvi ietekmē tavu enerģiju.

Vērsis

Cilvēkiem, kas dzimuši Vērša valdīšanas laikā, jākoncentrējas nevis uz jaunu zināšanu uzņemšanu, bet gan uz mēģinājumu likt lietā jau apgūtās prasmes.

Būs ļoti grūti apgūt ko jaunu, arī valodas. Vēršu cilvēki var būt veiksmīgi mīlestībā. Vēlme gūt panākumus visos jautājumos vienlaikus radīs viņiem daudz problēmu.

Mērenība un smags darbs ir ideāla recepte savu mērķu sasniegšanai augustā.

Dvīņi

Dvīņiem tiešām būs nepieciešama veiksme. Zvaigznes un planētas viņiem to dos, bet ļoti maz.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam: izvairieties no negatīviem cilvēkiem un centieties domāt pozitīvi!

Pareizi sadalot spēkus un lietas katrā no sfērām, šīs zīmes cilvēki varēs izvairīties no retrograda Merkura izliktajām lamatām.

Šāda pieeja dos spēku un palīdzēs tikt galā ar stresu un problēmām, kā arī atrast izeju no vissarežģītākajām situācijām. Šis ir ļoti svarīgs un liktenīgs laiks, kaut arī ļoti grūts.

Vēzis

Nakts gaismekļi norāda, ka Vēžu šarms augustā mazināsies, tāpēc viņi var pārstāt atrasties uzmanības centrā.

Viņi tiks uzmanīgi vēroti, bet ne panākumi, bet gan neveiksmes tiks atzīmēti. Šāda uzmanība nesagādās prieku un mazinās uztraukumu biznesā.

Zvaigžņu eksperti iesaka turpināt risināt svarīgas problēmas, bet darīt to nevis citu, bet gan sev. Tagad nav jēgas ļauties kārdinājumiem. Ir svarīgi saglabāt prātīgu prātu.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment