Jauna recepte plovam, kas gatavots bez rīsiem un sarkanās gaļas, aizstājot ierastās sastāvdaļas

Ik pa laikam gribas kaut kā eksperimentēt ar pazīstamiem ēdieniem un paspēlēties ar to garšu. Lai to izdarītu, jūs varat vienkārši mainīt sastāvdaļas parastajā receptē.

Tā man sanāca bulgura plovs ar vistu. Vienkārši nomainiet receptē rīsus un sarkano gaļu.

Bulgurs ir garšīgs un uzturvielām bagāts produkts, kas izgatavots no kviešiem. Tas ir ļoti populārs Vidusjūras un Tuvo Austrumu virtuvēs.

Bulgurs tiek gatavots no tvaicētiem, žāvētiem un sasmalcinātiem kviešiem, kas padara to par ātri pagatavojamu un daudzpusīgu sastāvdaļu dažādiem ēdieniem.

Uzturvērtība

Bulgurs ir bagāts ar šķiedrvielām, olbaltumvielām, vitamīniem un minerālvielām.

Tas satur arī maz tauku un ir laba alternatīva rīsiem vai kuskusam.

Bulgurs ir īpaši izdevīgs sirds veselībai un gremošanas sistēmai.

Šodien es pastāstīšu, kāpēc ir vērts gatavot plovu pēc šīs jaunās un oriģinālās receptes. Tici man, tev patiks!

Bulgur plovs ar vistu

Sastāvdaļas

200 g bulgura

300 g vistas filejas

2 burkāni

2 sīpoli

3 ķiploka daiviņas

50 g rozīņu

10 g sviesta

sāls un garšvielas pēc garšas

zaļumi pasniedzot

Sagatavošana

Lasi vēl: Mīlestības saderība pēc dzimšanas datuma: vai jūs esat piemēroti viens otram?

1.Kopumā pagatavošana neatšķiras no parastā mājās gatavotā plova.

Vispirms sagriežam dārzeņus. Burkānus kubiņos vai strēmelītēs un sīpolus pusgredzenos. Cep tos eļļā līdz zeltaini brūni.

Šķir nākošo lapu, lai iepazītos ar pagatavošanas soļiem….

Leave a Comment