Jauna recepte plovam, kas gatavots bez rīsiem un sarkanās gaļas, aizstājot ierastās sastāvdaļas


2.Vistas fileju sagriež kubiņos un apcep kopā ar dārzeņiem. Tikai pāris minūtes. Un nepārsedziet ar vāku, lai gaļa neizdalītu pārāk daudz šķidruma.3.Pannā ieber sausus graudus. Būs ļoti labi, ja bulguru nedaudz apcep eļļā, tad tas būs ar to piesātināts un būs daudz garšīgāks.

Tāpēc šajā posmā vislabāk ir pievienot sāli un garšvielas. Pievienojiet arī sasmalcinātus ķiplokus. Tā rezultātā tiks iegūts visgaršīgākais ēdiens.


4.Par garšvielām runājot. Pirmkārt, koncentrējieties uz garšu. Ja neizprotat garšu kombināciju, iesakām iegādāties garšvielu maisījumu plovam specializētos veikalos. Tik smaržīgu maisījumu nekur citur neatradīsi!


5.Tātad, atgriezīsimies pie plova. Pēc tam, kad bulguru esam apcepuši un piesātinājuši ar garšvielām, pievienojam ūdeni tā, lai tas pilnībā nosegtu pannas saturu.

Lasi vēl: Mēness naudas kalendārs 2024. gada augustam: pieņemiet pareizās izvēles, lai nezaudētu!

Vāra uz lēnas uguns apmēram pusstundu zem vāka. Tad pievieno nomazgātās rozīnes un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes. Pasniedz ar svaigiem garšaugiem!

Bulgura plovs ar vistu ir lielisks ēdiens pusdienām vai vakariņām. Ja pievienosiet tam vieglus salātus, tie izrādīsies ļoti garšīgi un veselīgi.

Protams, šī garša ir ļoti tālu no tradicionālā plova, taču tā ir arī pelnījusi tiesības uz dzīvību. Mēs ceram, ka jums patiks šī recepte tikpat ļoti kā man. Labu apetīti!