Harmoniska dizaina noslēpumi: kā padarīt enerģiju mājās pozitīvu

Harmonisks dizains ir ne tikai jūsu mājas vai dzīvokļa izskats, kas ir patīkams acij. Tas ir arī veids, kā padarīt jūsu mājas enerģiju pozitīvāku un harmoniskāku.

Ir pienācis laiks uzzināt svarīgus un ļoti vienkāršus fen šui padomus, kā padarīt savu māju par spēka vietu.

Nav monotonijas

Jā, tagad tāds stils kā minimālisms ir diezgan populārs. Tas bieži ietver viena vai divu toņu izmantošanu, lai izveidotu dizainu visās mājas zonās.

Jums nevajadzētu to darīt, ja vēlaties harmoniju. Stingrība vienā telpā vai telpā nozīmē, ka citā pelēkās krāsas ir nedaudz jāatšķaida ar spilgtiem toņiem.

Šeit darbojas Jiņ Jaņ princips, kad mājā ir pa druskai no visa – tumšas, spilgtas krāsas.

Izmantojiet rotājumus

Raksti ir ārkārtīgi svarīgi fen šui filozofijā. Viņiem ir galvenā loma Iņ un Jaņ enerģijas sadalē. Iņ stila modeļi ir gludi raksti, noapaļotas malas, gludas pārejas.

Iņ enerģija ietver ziedu attēlus, kā arī visu veidu apļus un ovālus. Šādiem rakstiem vajadzētu būt galvenokārt virtuvē un guļamistabā, jo tieši šeit tiek koncentrēta šāda enerģija.

Lasi vēl: Uzkoda, kas jums neapniks! Jums vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas!

Jaņ stila ornaments. Jaņ stila raksti ir taisnstūri, asi leņķi, ģeometriskas formas, un šiem rakstiem jābūt simetriskiem, periodiskiem, cilpveida, piemēram, fraktāļiem.

Jaņ enerģija tiek kļūdaini uztverta kā negatīva, bet tā nav. Tā ir tikai vīrišķā enerģija. Tas prasa kārtību un stingrību. Šis ornaments būs ļoti labs gaitenī vai viesistabā.

Gaismas nekad nav pietiekami

Pozitīvā Qi enerģija ļoti mīl gaismu. Ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūsu mājās būtu pēc iespējas vairāk dabiskās saules gaismas.

Ja tā nav pat saulainās dienās, jums tas ir jākompensē ar papildu apgaismojumu. Atcerieties, ka tā nekad nav pietiekami. Jo gaišāka māja, jo labāk. Gaisma uzlabo garastāvokli, uzlabo veselību un palīdz aizdzīt tumšo Sha enerģiju.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment