Venēra pateiks: kuru zvaigžņu zīmju vīrieši par sievām visbiežāk izvēlas brunetes

Zvaigžņu ietekme uz mūsu dzīves vēlmēm un gaumi bieži izpaužas visnegaidītākajos aspektos. Viens no šiem aspektiem ir partneru izvēle un vēlmes sievietes izskatā.

Saskaņā ar  novērojumiem vīriešu izvēli sievietes izskatā lielā mērā veido Venēras stāvoklis viņu dzimšanas kartē, kas ir atbildīgs par ideālas sievietes tēlu.

Interesanti, ka Venēra nekad neatrodas vairāk kā divu zīmju attālumā no Saules, kas ļauj diezgan precīzi paredzēt vīriešu vēlmes sieviešu izskatā.

Astroloģiskās preferences

Venēra un matu krāsas izvēle

Ugunīgā Venēra (piemēram, Auns, Lauva, Strēlnieks) biežāk izvēlas brunetes un tumšmatainas sievietes, dodot priekšroku sievietēm ar tumšāku toņu matiem.

Zemes Venēras (piemēram, Vērsī, Jaunavā, Mežāzī) dod priekšroku dabīgām gaiši brūnām cirtām un dabiskākiem toņiem.

Ugunīgās Venēras iezīmes

Vīrieši ar Venēru uguns zīmēs pievēršas sievietēm, kuru izskats viņiem šķiet spilgts un kontrastējošs. Šādām sievietēm var būt tumši mati, kas rada pārsteidzošu tēlu, kas var piesaistīt uzmanību.

Kuru zodiaka zīmju vīrieši par sievām visbiežāk izvēlas brunetes?

Strēlnieks

Strēlnieka vīriešiem patīk kontrastējošs izskats. Viņu Venēra var būt Skorpiona, Strēlnieka vai Mežāža zīmē, un viņi dod priekšroku sievietēm ar tumšiem matiem.

Viņiem ir svarīgs uzsvars uz kontrastiem, kas padara tumšmatainas sievietes un brunetes par viņu iecienītākajām.

Auns

Auns vīrieši novērtē temperamentu un kaislīgu dabu. Brunetes ar spilgtu izskatu piesaista viņus ar savu noslēpumainību un enerģiju, aizraujot sajūtas.

Lasi vēl: Veiksmīgas kartupeļu novākšanas noslēpumi: laiks un paņēmieni bagātīgas ražas novākšanai

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji mīl sievietes ar aristokrātiskiem vaibstiem un zināmu augstprātību viņu skatienā. Brunetes ar tumšu ādu un izteiksmīgām formām atbilst viņu priekšstatam par sievietes skaistumu.

Lauva

Lauvas dod priekšroku garmatainām sievietēm ar dabisku matu krāsu. Viņiem ir svarīga sievišķība un dabiskums, tāpēc viņas sliecas us sievietēm ar brūniem matiem, kas atgādina saulrieta krāsas.

Leave a Comment