Zvaigžņu prognoze 2024. gada septembrim: turiet ausis un acis vaļā!

Sākas pirmais rudens mēnesis. No sirds ceram, ka mums būs silti un patīkami, un ne tikai laikapstākļu ziņā. Bet arī zvaigžņu noskaņojuma ziņā. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kas mūs var sagaidīt šajā laikā.

Merkurs vairs nav retrograds un atrodas labā stāvoklī. Arī Venēra vasaras beigās kļuva ļoti spēcīga Svaru zīmē, bet 23. septembrī tā pāries Skorpionā, tāpēc kļūs ļoti negatīva.

4. datumā Marss Vēzī kļūs negatīvs. Tas nozīmē, ka septembris paies bez atbilstoša motivācijas līmeņa un diezgan spēcīgā agresijā.

Kopumā šis ir lielisks laiks ceļošanai un ainavu maiņai, taču jums ir jātur ausis vaļā un jābūt uzmanīgākam pret citu cilvēku uzvedību. Tas var būt neparedzams.

Auns

Viena no Aunam noderīgākajām dzīves prasmēm septembrī ir spēja ātri aizmirst visu slikto. Šīs Zīmes cilvēkiem nekādā gadījumā nevajadzētu uz kādu neturēt ļaunu prātu.

Tas attiecas pat uz visnepatīkamākajiem un ļaunākajiem cilvēkiem. Lai saglabātu panākumus, ir svarīgi abstrahēties no visa, kas jūs velk uz leju un neļauj jums koncentrēties uz ģimeni, darbu un hobijiem.

Zvaigžņu eksperti iesaka Aunam būt uzmanīgākam pret visu, kas notiek.

Vērsis

Zvaigznes un planētas uzsāk jaunu Vērša dzīves programmu. Jums jābūt uzmanīgākam pret savām vēlmēm un domām.

Ja vēlaties, varat nedaudz dažādot savu personīgo dzīvi, brīvo laiku un darba procesu. Jaunums nāks par labu tiem Vēršiem, kuri ir noguruši, bet vēl nevar pienācīgi atpūsties.

Tagad ir arī piemērots brīdis, lai mēģinātu izvēlēties citu stratēģiju biznesā un mīlestībā.

Dvīņi

Septembra notikumi Dvīņiem, visticamāk, būs prologs kaut kam jaunam, svarīgam, bet ne vienmēr labam. No otras puses, pat sliktie septembra notikumi padarīs viņus gudrākus.

Mēneša beigās daudziem šīs zīmes cilvēkiem destruktīvās Venēras dēļ būs jāvirzās uz priekšu “ar morālu spēku”, un dažiem pat šķitīs, ka spēki sāk pietrūkt.

Citādi mēnesis nav slikts jauniem sākumiem un kopumā rosībai jebkurā jomā.

Lasi vēl: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 26. augusta līdz 1. septembrim: liktenīgas pārmaiņas, kas daudziem uzlabos dzīvi!

Vēzis

Vēžiem mēneša beigās nāksies saskarties ar dažām problēmām, tomēr šīs zīmes pārstāvji no tā visa varēs gūt svarīgas mācības.

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēžiem atcerēties, ka septembrī nekas nenotiks par velti. Sazinoties ar cilvēkiem un darbā, Vēži noteikti nedrīkst dejot pēc kāda cita melodijas.

Jums ir jāpieņem savi lēmumi un jākonsultējas tikai ar uzticamiem cilvēkiem.

Lauva

Lauvām septembrī jāatceras, ka ideālu cilvēku nav, taču ir tādi, kuri prot pareizi izmantot ne tikai savas priekšrocības, bet arī trūkumus.

Lai gūtu panākumus jebkurā biznesā, jums ir jākļūst par tādiem cilvēkiem. Tas palīdzēs Lauvām samazināt visas iespējamās problēmas līdz minimumam.

Saskarsmē nekādā gadījumā nedrīkst izrādīt rupjību – pat ne niecīgu sliktu izturēšanos un agresiju. Tas ir pilns ar sliktām sekām.

Jaunava

Līdzsvars, nosvērtība, sirdsmiers – tie visi ir Jaunavas septembra labākie draugi. Ar šādām īpašībām viņi būs zirga mugurā un spēs atrast laimi.

Varbūt ir pienācis laiks atgriezties pie idejām, kas jūs iedvesmoja agrāk. Jūs varat atcerēties vecos hobijus un atgriezt tos savā dzīvē.

Sliktākā sajūta septembrī Jaunavām ir greizsirdība. Greizsirdīgie Zīmes pārstāvji var palikt mierā.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment