Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 26. augusta līdz 1. septembrim: liktenīgas pārmaiņas, kas daudziem uzlabos dzīvi!

Vasara ir beigusies, bet nav pienācis laiks skumt. Gluži pretēji, šonedēļ varam sagaidīt enerģijas uzlabošanos. Šī iemesla dēļ jums ir jāsaņemas kopā un jāmēģina panākt izrāvienu biznesā, mīlestībā un darbā.

Trešdien Merkurs nokratīsies retrogrāds, bet vēl svarīgāk ir tas, ka ceturtdien Venēra ieies savā mīļākajā Zvaigžņu zīmē Svaros.

Viņa sāks izstarot tikai pozitīvas enerģijas viļņus, kas dos tev un man daudz fizisko un emocionālo spēku, dos mums vēlmi dzīvot, mīlēt un dāvāt mīlestību citiem.

Mēģiniet iedvest sevī jaunu spēku, atbalstot Venēru.

Auns

Aunam vingrinājumi un fiziskās aktivitātes kopumā liksies ļoti izdevīgi. Šis ir vislabvēlīgākais vasaras noslēgums, kādu vien var iedomāties.

Venēras un Merkura enerģija radīs iespaidu uz šīs Zvaigžņu zīmes cilvēkiem, kaut vai tikai nedēļas otrajā pusē.

Zvaigžņu eksperti iesaka Auniem īpaši rūpīgi sekot līdzi savai veselībai, jo šajās septiņās dienās viņi spēs pārvarēt daudzas kaites.

Vērsis

Planētas un zvaigznes labi ietekmēs Vērša noskaņojumu un produktivitāti. Šajā saspringtajā nedēļā labāk pēc iespējas vairāk laika pavadīt starp cilvēkiem: iepazīstot vienam otru, komunicējot, izklaidējoties, strādājot komandā.

Nedēļas sākumā gaidāmi notikumi, kuru dēļ Vērsis var kļūt impulsīvāks. Neskatoties uz to, jūs varat sākt jaunas lietas un iegrimt darbā.

Dvīņi

Nedēļas sākumā Dvīņiem vēl var būt kādas neparedzētas problēmas, kas liks ciest no savas neuzmanības. No trešdienas varat droši uzņemties svarīgākos un sarežģītākos projektus un uzdevumus.

Šīs Zīmes pārstāvji būs burvīgāki un pievilcīgāki pretējam dzimumam. Tas nozīmē, ka atrast dvēseles palīgu nebūs grūti. Šim nolūkam pietiks ar vēlmi.

Lasi vēl: Garantēta uzmanības piesaistīšana: 5 garderobes priekšmeti, kas piesaista veiksmīgus vīriešus

Vēzis

Venēra liks Vēžu un viņu otrās pusītes sirdīm pukstēt unisonā. Pašas vasaras beigas un rudens sākums ir ideāli piemērotas romantikai, randiņiem, mīlestības meklējumiem, saziņai ar mīļajiem un radiem.

Šis ir arī ideāls laiks, lai īstenotu iepriekš saņemtos padomus. Tieši šis ir laiks, kad Vēžu gudrībai būs jāpilda sava viņu glābšanas funkcija.

Lauva

Projektiem, uz kuriem Lauvas tagad liek lielas cerības, būs jāpiepildās. Galvenais ir kaut ko darīt, nevis sēdēt un gaidīt, kad viss notiks pats no sevis.

Jūs varat pārslēgt savu uzmanību no mīlestības uz darbu un otrādi. Izvēle ir Lauvu ziņā. Sākot ar trešdienu, būs iespējams ieklausīties intuīcijā – tā Lauvu pieviļ reti, bet Merkura tiešās kustības laikā tā ir īpaši spēcīga.

Jaunava

Jaunavām šajās septiņās dienās biežāk jādomā par labām lietām neatkarīgi no tā, kas notiek viņu dzīvē. Tas palīdzēs jums noskaņoties uz tādu pašu viļņa garumu kā Visuma spēki.

Uzvedībā svarīga ir atsaucība, draudzīgums un laipnība. Sirsnībai būs arī liela nozīme laimes un veiksmīgas komunikācijas radīšanā. Jaunavām jābūt uzmanīgākām pret detaļām.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment