Mēness kalendārs nagu griešanai 2024. gada septembrim

Mēnesim ir nozīmīga loma labvēlīgu un nelabvēlīgu dienu noteikšanā dažāda veida personīgajai aprūpei, tostarp nagu griešanai. Par to, kā septembrī izvēlēties optimālo laiku pamata procedūrām un sava izskata kopšanai, stāstīs zvaigžņu eksperti.

Pirmo rudens mēnesi būs vieglāk pavadīt veiksmīgi un labā noskaņojumā, ja izvēlēsities sev labvēlīgas dienas kopšanai. Nagu griešana palīdzēs uzlabot jūsu pievilcību un arī atbrīvoties no daudzām problēmām. Zvaigžņu eksperti iesaka uzklausīt prognozes, lai katra procedūra sagādātu prieku un kalpotu par labu.

1. septembris: Septembris sākas ar dilstoša Mēness ietekmi Lauvas zvaigznājā. Šis nav labākais laiks nagu griešanai, jo Lauva ir Uguns zīme, kas var pastiprināt nagu augšanu, bet arī pasliktināt to kvalitāti. Ja procedūra ir steidzama, labāk to veikt pēcpusdienā, kad zvaigznāja ietekme sāk vājināties.

2., 3., 4. septembris: mēness turpina dilt Jaunavas zvaigznājā. Nagu griešana iespējama 2. un 4. septembrī. Šī procedūra palīdzēs tos nostiprināt un saglabāt skaistu izskatu. 3., Jaunā Mēness dienā, labāk atturēties no jebkādām procedūrām ar nagiem, lai neizraisītu nagu plākšņu atdalīšanos.

5., 6. septembris: Mēness augšana Svaru zīmē veicina skaistu un koptu nagu izskatu. Šīs ir piemērotas dienas, lai apgrieztu matus, ja jūs meklējat ātru augšanu un dziedināšanu. Piemērotas būs arī kopšanas procedūras: kutikulas mitrināšana, roku masāža, parafīna ietīšana.

Lasi vēl: Satver savu veiksmi aiz astes: šīm zīmem dzīve sāks mainīties uzreiz no 30. augusta!

7., 8., 9. septembris: nagu apgriešana Mēness laikā Skorpionā var palīdzēt stiprināt un dziedēt nagus, īpaši, ja tiem nepieciešama atjaunošana. Augošais Mēness atbalsta aktīvu augšanu un atjaunošanos, padarot šīs dienas piemērotas tiem, kas vēlas paātrināt nagu augšanu.

10., 11. septembris: Augošais Mēness Strēlnieka zīmē pastiprina arī straujas nagu augšanas efektu pēc griešanas. Strēlnieks ir uguns zīme, kas saistīta ar optimismu un paplašināšanos. Nagu griešana šajā periodā veicinās strauju augšanu un stiprus nagus. Šis periods ir piemērots arī intensīvai nagu kopšanai.

12., 13. septembris: Mežāzis ir Zemes zīme, kas saistīta ar tradīcijām, disciplīnu un stabilitāti. Nagu griešana augošā Mēness laikā Mežāzī palīdz stiprināt nagus un uzlabot to veselību. Tiem, kuri vēlas atbrīvoties no trausluma un atšķirtības, šajās dienās jāapsver iespēja apmeklēt manikīra meistaru.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment