Mēness kalendārs nagu griešanai 2024. gada septembrim

14., 15., 16. septembris: augošais Mēness Ūdensvīra zīmē paātrina nagu augšanu, taču var arī palielināt nagu lūšanas iespējamību, jo Ūdensvīra tieksme pēc negaidītiem rezultātiem. Šo periodu vislabāk izmantot, lai eksperimentētu ar jaunām manikīra vai nagu kopšanas iespējām, bet ne nostiprināšanai. Ja jūsu galvenais mērķis ir veseli un  spēcīgi nagi, šajās dienās varat izvairīties no griešanas un gaidīt piemērotāku brīdi.

17., 18. septembris: nagu apgriešana Zivju mēness laikā var veicināt dziedināšanu un atjaunošanos, bet Zivis rezultātos var arī ieviest neskaidrības elementu. Pilnmēness 18. septembrī ir maksimālas enerģijas periods, kas bieži vien tiek uzskatīts par ne piemērotāko laiku nagu griešanai, jo tas var izraisīt straujāku augšanu, taču ar iespējamām kvalitātes problēmām.

19., 20. septembris: nagu griešana dilstošā Mēness fāzē Aunā var palēnināt nagu augšanu, padarot tos noslieci uz trauslumu zvaigznāja aktīvās enerģijas dēļ. Datumi ir noderīgi tiem, kas cenšas samazināt nagu augšanas ātrumu un stiprināt tos.

21., 22. septembris: dilstošais Mēness Vērsī atbalsta nagu kvalitātes uzlabošanos un to augšanas palēnināšanos, padarot tos veselīgākus un stiprākus. Šīs dienas piemērotas tiem, kas meklē kvalitātes uzlabošanu un ilgtermiņa nostiprināšanos.

Lasi vēl: Mēness matu griešanas kalendārs 2024. gada septembrim: nenogrieziet savu laimi un tiem, kas vēlas, lai mati ātrāk augtu!

23., 24. septembris: nagu griešana dilstošā Mēness ietekmē Dvīņos piemērota tiem, kuri vēlas nedaudz paātrināt nagu augšanu, bet īpaši neuztraucas par iespējamām to kvalitātes izmaiņām. Šīs dienas ir piemērotas eksperimentiem ar jauniem kopšanas vai manikīra veidiem, tomēr, ja tavs galvenais mērķis ir stabila nostiprināšanās un lēnāka izaugsme, labāk izvēlēties citas dienas.

25., 26. septembris: dilstošais Mēness Vēža zvaigznājā atbalsta nagu augšanas samazināšanos, tādējādi uzlabojot to kvalitāti un blīvumu. Šīs dienas ir piemērotas tiem, kas vēlas ilgāku laiku uzlabot savu nagu stāvokli. Arī kopšanas procedūras nāks par labu un palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu.

27., 28., 29. septembris: nagu griešana Mēness laikā Lauvā var nebūt īpaši stiprinoša, taču var būt ideāli piemērota tiem, kas vēlas pievērst uzmanību savām rokām un manikīram. Šis periods ir piemērots, lai koncentrētos uz  nagu izskatu, negaidot būtisku nostiprināšanos. Piemērots laiks spilgtam manikīram, kuram nav nepieciešama ātra atjaunošana.

30. septembris: Mēness Jaunavā ir lieliska diena, lai grieztu nagus, īpaši, ja vēlaties saglabāt to veselību, palēnināt augšanas ātrumu un stiprināt tos. Šī diena ir ideāli piemērota tiem, kas novērtē precizitāti nagu kopšanā un tiecas pēc kvalitatīva manikīra ilguma saglabāšanas.

Jebkura procedūra, kas saistīta ar izskata pārveidošanu, var kļūt par iedvesmas avotu un piesaistīt veiksmi. Galvenais ir izvēlēties enerģētiski labvēlīgas dienas un pārbaudītus sava amata meistarus.

Leave a Comment