Neierasti gardi pagatavojama vista ar slepeno sastāvdaļu

 

Tā ir ļoti ātri un viegli pagatavojama nedēļas vakara vakariņām un pietiekami izsmalcināta kompānijai.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

¼ glāze universālo miltu

½ tējkarotes sāls

¼ tējkarotes maltu melno piparu

½ tējkarotes žāvēta oregano

4 vidēji lielas vistas krūtiņas pusītes bez ādas un kauliem – sasmalcinātas 1/4 cm biezumā

4 ēdamkarotes sviesta

4 ēdamkarotes olīveļļas

1 glāze sagrieztu sēņu

½ glāzes kāda dzēriena

1.pagatavošanas solis:

Seklā traukā vai bļodā samaisiet kopā miltus, sāli, piparus un oregano.

2.pagatavošanas solis:

Apmaisiet vistas gabaliņus miltu maisījumā.

Lasi vēl: Sniedz sev ziemas noskaņu – pagatavo gardu piparkūku kafiju

3.pagatavošanas solis:

Lielā pannā uz vidējas uguns olīveļļā izkausējiet sviestu. Ielieciet vistas gaļu pannā un viegli apcepiet.

4.pagatavošanas solis:

Apgrieziet vistas gabaliņus un pievienojiet sēnes. Ielejiet dzērienu.

5.pagatavošanas solis:

Vistas gaļu cepiet 10 minūtes, vienreiz pagriežot, līdz tā vairs nav rozā krāsā.

 

Šī ģimenei draudzīgā vistas gaļas recepte labi sader ar daudziem ēdieniem. Izmēģiniet ar siera risoto, lai iegūtu pilnvērtīgu itāļu maltīti.

Vistas Marsala ir klasisks ēdiens ar bagātīgu, gaļas un garšaugu garšu. Sātīga sēņu mērce pārklāj ceptas vistas krūtiņas un sniedz nepārspējamu itāļu iedvesmotu garšu. Šī mutē kūstošā recepte ir lieliska maltīte.

 

 

Leave a Comment